Aamuhyllyttäjä Loimaalle

Aamuhyllyttäjä Loimaalle

Sijainti
Loimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
25.2.2024

Haetaan aamuhyllyttäjää päivittäistavarakauppaan Loimaalle.

Oletko aamuihminen, kiinnostaako kaupanala? Etsimme aamutyöhön hyllyttäjää esimerkiksi opintojen, harrasteen tai toisen työn ohelle.

Meillä on haku auki osa-aikaiselle aamuhyllyttäjälle päivittäistavarakauppaan Loimaalle!

Työ alkaa mahdollisimman pian ja vuoroja on viikossa noin 1-3. Vuorot voi sijoittua arkipäiviin tai lauantaihin.

Työvuorosi voit itse toivoa, kuitenkin ne sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen noin klo 10.00–12:00 välillä. Työ soveltuu moneen eri tilanteeseen, voit tehdä sitä lisätyönä, silloin tällöin lasten hoidon ohella sekä opiskelijoille lukujärjestyksen ehdoilla.

Opastamme työhön, joten aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Kuorman tarkistaminen on ensimmäisiä aamun tehtäviä, itse hyllyttäminen sekä myymälän tuotteiden esillepanoon kuuluu suurin aika.

Nämä työtehtävät ovat ruokakaupan ydintehtäviä ja ne vaativat tarkkuutta, ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

 -Olet aamuvirkku

 -Haluat toimia kaupan alalla

 -Hyvät ryhmä- sekä vuorovaikutustaidot

 -Suomen kielen taito

Meiltä saat työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti, kun se sinulle sopii.

Jos olet tämän kaltainen innokas aamuhyllyttäjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa