Aamuhyllyttäjiä Jomalaan Ahvenanmaalle

Aamuhyllyttäjiä Jomalaan Ahvenanmaalle

Sijainti
Jomala
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
5.5.2024

Haetaan aamuhyllyttäjiä päivittäistavarakauppaan Jomalaan!

Oletko aamuihminen, kiinnostaako kaupanala? Etsimme aamutyöhön hyllyttäjää esimerkiksi opintojen, harrasteen tai toisen työn ohelle.

Meillä on haku auki osa-aikaiselle hyllyttäjälle päivittäistavarakauppaan Jomalaan, Ahvenanmaalle!

Työ alkaa viimeistään toukokuussa 2024 jatkuen elokuun loppuun. Vuoroja on viikossa noin 1-5 ja ne sijoittuvat arkipäiviin ja lauantaihin.

Työvuorosi voit itse toivoa, ne kuitenkin sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen noin klo 11.00–12:00 välillä. Työ soveltuu moneen eri tilanteeseen, voit tehdä sitä lisätyönä tai esimerkiksi opintojen ohella.

Opastamme työhön, joten aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Kuorman tarkistaminen on ensimmäisiä aamun tehtäviä, itse hyllyttäminen sekä myymälän tuotteiden esillepanoon kuluu suurin aika.

Nämä työtehtävät ovat ruokakaupan ydintehtäviä ja ne vaativat tarkkuutta, ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Olet aamuvirkku
  • Haluat toimia kaupan alalla
  • Hyvät ryhmä- sekä vuorovaikutustaidot

Toivomme, että pääsisit aloittamaan työt mahdollisimman pian!

Meiltä saat työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti, kun se sinulle sopii.

Jos olet tämän kaltainen innokas aamuhyllyttäjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa