Aamupalakokki, Arctic City Hotel & Arctic Light Hotel, Rovaniemi

Aamupalakokki, Arctic City Hotel & Arctic Light Hotel, Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Oletko aamuvirkku kokki ja haet lisätöitä? Haemme nyt osa-aikaista aamupalakokkia Arctic Hotel Collectioniin

Sinulla on kokin koulutus, kokemusta vastaavasta työstä tai vain innostusta keittiötyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Työsuhde on osa-aikainen 60 h/3vkoa. Työaika on aina klo 8-12. Aloitus sopimuksen mukaan, työsuhde jatkuu talsisesongin yli. Palkkaus vähintään TES ja sopimuksen mukaan.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Hae mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tarvittaessa: asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu: kirsi.karhu@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
City Hotelli Oy
City Hotelli Oy

ARCTIC LIGHT HOTEL Follow the Light. Arctic Light Hotel on perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Vieraaksemme on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä. Hotellimme sijaitsee vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa hotellissamme, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Lapin jälleenrakentamisen ajan arkkitehtuuri ja ajanmukainen pohjoinen design. Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola. Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle Lapissa ja Napapiirillä. Huolehdimme vieraistamme aidolla lappilaisella vieraanvaraisuudella. Toivotamme Sinut tervetulleeksi meille! ARCTIC RESTAURANT Puhdas pohjoinen luonto on annostemme tärkein aines. Ravintola Arctic Restaurantin tunnelmallinen ilmapiiri houkuttelee rentoutumaan hyvän ruoan parissa. Skandinaavinen arktinen ruoka sekä maailman puhtaimman luonnon tarjoamat raaka-aineet ja arktisen ruoanvalmistuksen juuret ovat Arctic Restaurantin ruokafilosofian peruspilarit. Laadukas kotimainen häränliha, karitsa, poro, lohi ja kuningasrapu valmistetaan huolella maistuviksi kokonaisuuksiksi. Lisätiedot: http://www.arcticlighthotel.fi/fi/restaurant/ ARCTIC CITY HOTEL Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan. Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Hotellin kotoisa tunnelma ja henkilökohtainen palvelu luovat miellyttävän ilmapiirin niin liikematkustajalle kuin lomalaiselle. Henkilökuntamme palvelee ja auttaa eri kysymyksissä ennen vierailuanne ja yöpymisenne aikana. MONTE ROSA Ravintola Monte Rosassa nautit kaupungin parhaat pihvit! Menun raaka-aineet on huolellisesti valittu parhaista raaka-aineista. Listalla on paikallisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä. Lisätiedot: www.monterosa.fi