Aamusiivooja, Santa Claus Holiday Village

Aamusiivooja, Santa Claus Holiday Village

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.9.2022

Haemme asiakkaallemme, Santa Claus Holiday Villageen luotettavaa, iloista ja reipasotteista SIIVOOJAA ravintoloiden aamusiivoukseen tulevalle kaudelle.

Tässä työssä vastaat Santa Claus Holiday Villagen ravintoloiden siisteydestä. Työ on aamuun, klo 5-14 väliin sijoittuvaa kokoaikaista työtä, sekä arkisin että viikonloppuisin.

Edellytämme:

  • Kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta enemmän ratkaisee asenteesi. Olet joustava ja luotettava työntekijä, joka on valmis oppimaan uutta.
  • Ammattilainen ei tarvitse olla, mutta kiireessä ei saa mennä sormi suuhun! Olethan valmis fyysiseen työhön sekä työskentelemään myös viikonloppuisin.
  • Pystyt itsenäiseen työhön
  • Jos et asu Napapiirillä, tarvitset ajokortin ja auton käyttöön, koska julkisilla kulkuvälineillä ei Napapiirille näin aikaisin aamulla pääse.

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä.
  • Lisäksi arvostamme energistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä sopeutua monipuoliseen toimintaympäristöön.
  • Englanninkielen taito.

Tarjoamme:

  • Määräaikaisen työsuhteen huhtikuulle 2023 asti ja mahdollisuus myös jatkoon.
  • Mukavan työporukan Napapiirillä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus on KiPA TES:in mukainen. Tuntipalkka 11,80€

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja voimme palkata henkilön jo ennen hakuajan päättymistä.

Otamme hakemuksia vastaan vain järjestelmän kautta.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Santa Claus Holiday Village
Santa Claus Holiday Village

Hotellitason huoneistoja Rovaniemellä Kaikki Joulupukin Pajakylässä Napapiirillä sijaitsevan Joulupukin lomakylän huoneistot on rakennettu 2010-luvulla, joten ne ovat aivan erityisiä sekä laadultaan että tunnelmaltaan. Rakennusmateriaalit ja varustetaso takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaikenikäisille. Joulupukin lomakylä pähkinänkuoressa: - yhteensä 158 korkeatasoista huoneistoa - vastaanotto avoinna 24 h/vrk - valittavana classic- tai superior-mökki tai sviitti - sähköautojen latausasemat käytettävissä majoittujille loistava sijainti: - 10 minuuttia Rovaniemen keskustaan - 5 minuuttia lentoasemalle - 2 minuutin kävely Joulupukin luo