Äänikeräilijöitä Rajamäelle

Äänikeräilijöitä Rajamäelle

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.8.2022

Etsitkö itsellesi kokoaikaista työtä vuoden loppuun saakka? Haluatko päästä työskentelemään siistissä ja huoneenlämpöisessä ympäristössä, jossa työturvallisuuteen on panostettu vahvasti?

Haemme asiakkaallemme Rajamäelle useampaa varastotyöntekijää äänikeräilytehtäviin. Tehtävässä työskentelet pääasiassa puheohjatun keräilyn parissa, mutta toivomme, että olet tarpeen mukaan halukas tekemään myös esimerkiksi erilaisia pakkaustehtäviä. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Työt alkavat elokuun aikana ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa vuoden loppuun saakka.

Työntekijöiltä toivomme ensisijaisesti positiivista asennetta työntekoa kohtaan, innokkuutta oppia uutta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta välttämätöntä tämä ei ole, sillä työpaikalla järjestetään kattava perehdytys tehtäviin.

Palkka tehtävässä muodostuu elintarvikealojen TES:n mukaan + suoritteet + mahdolliset vuoro -ja monityötaitoisuuslisät. Työympäristö on viihtyisä ja työturvallisuuteen on panostettu.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja valinnat tehtävään tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Määttänen
Laura Määttänen