Account Manager, B2B Indoor Sales, Vattenfall Oy

Account Manager, B2B Indoor Sales, Vattenfall Oy

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Haluatko olla aidosti vaikuttamassa asioihin? Nautitko työstä myynnin ja asiakkuuksien parissa? Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi työskennellä asiakaskeskeisessä myyntiorganisaatiossa.

ACCOUNT MANAGER

Vattenfall etsii vahvistusta Business Area Customers & Solutions -yksikköön. Yritys on johtava toimija alansa B2B-segmentissä Suomessa ja Ruotsissa. Tässä avoinna olevassa B2B-myynnin tehtävässä keskitytään vahvistamaan Vattenfallin roolia asiakkaiden kumppanina. Tiimiin kuuluu 11 henkilöä sekä Suomessa että Ruotsissa ja tulet raportoimaan Ruotsiin B2B Head of Indoor Sales’lle. Työpaikan sijainti on Vallilassa Vattenfallin upeassa uudessa konttorissa Helsingissä. Töitä voi tehdä yrityksen hybridimallin mukaisesti osin myös etänä.

Päävastuualueenasi on kasvattaa ja kehittää pitkäaikaista ja tuottavaa tuoteliiketoimintaa ja asiakkuuksia Indoor Sales -segmentissä. Tavoitteenasi on tarjota sähköliiketoiminnan palveluja sekä uusi prospekteille että olemassa oleville asiakkaille puhelimitse ja digitaalisten kanavien kautta.

Sinulla on kaupallisen alan tutkinto sekä aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä. Tärkein kriteeri on kuitenkin oikea persoona sekä motivaatio uuden oppimiseen ja tuloksellisen myyntityön tekemiseen. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä Vattenfall on kansainvälinen yritys.

Työssä menestymistä edistää:

  • Aiemmat näytöt vastaavasta tehtävästä sekä vahva liiketoimintaymmärrys
  • B2B-myynnin kokemus
  • Motivoitunut luomaan parasta mahdollista arvoa asiakkaille, tekemään yhteistyötä sekä olemaan mukana tulevaisuuden luomisessa

Etsimämme henkilö on liiketoimintasuuntautunut ja pystyy yhdistämään sekä kaupallista fokusta operationaaliseen kyvykkyyteen. Olet uskottava toimija, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on luotettava. Haluat jatkuvasti kehittää ja parantaa prosesseja sekä olet luonteeltasi luova ajattelija ja ratkaisukeskeinen henkilö.

Tarjoamme sinulle jännittävän ja monipuolisen roolin Vattenfallilla yrityksessä, joka kasvaa nopeasti ja tarjoaa laajoja uramahdollisuuksia. Työskentelet osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka on sisäisissä kyselyissä saanut yrityksen parhaita arvioita esimerkiksi johtamisen osalta. Pääset työskentelemään aidosti vastuullisessa yrityksessä, joka arvostaa esimerkiksi monimuotoisuutta.

Lisätietoja antaa B2B Head of Indoor Sales Anders Forsell, puh. +46 722 315 834. Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä seniorikonsultti Krista Pulkkiseen, puh. 050 505 7715, krista.pulkkinen@barona.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään tiistaihin 31.5.2022 mennessä. Toivomme CV:tä englannin kielellä, mutta hakemuskirjeen voit toimittaa halutessasi myös suomen kielellä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajalle ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa