AGV automaatioasentaja trukkien kokoonpanoon

AGV automaatioasentaja trukkien kokoonpanoon

Sijainti
Järvenpää, Kerava, Vantaa, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Oletko sähkö- tai ict-taustan omaava henkilö, ja sytyt teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Järvenpäähän kokoonpanijaa trukkien AGV automaatiopuolen asentajaksi.

Työnäsi on monipuoliset trukkien AGV automaatioon ja sähköistykseen liittyvät kokoonpanotyöt. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä 40 tuntia viikossa, arkisin tapahtuvassa päivävuorossa klo 6:45–15:15. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuuden kanssa ja on alkuun 9 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on tilanteen mukaan aito mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Haluatko oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi tai englanniksi, sillä työhön perehdytetään suomen- tai englannin kielellä. Työ sopii mainiosti niin työuraansa aloittelevalle henkilölle kuin kokeneemmalle ammattilaiselle. Edellytämme sinulta teknisen alan ammatillista koulutusta ja kokemus kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä tällä kertaa asenne ratkaisee! Osaathan käyttää käsityökaluja ja viihdyt tehdasolosuhteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa monipuolisissa sähköistyksen kokoonpanotehtävissä. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa siistissä tuotantoympäristössä ja saat osaavien kollegojen tuen, sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa