Ajoneuvonosturinkuljettaja/ Henkilönostinvuokraaja

Ajoneuvonosturinkuljettaja/ Henkilönostinvuokraaja

Sijainti
Turku, Raisio, Kaarina, Masku, Naantali
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.4.2024

Haluatko työskennellä Suomen johtavimman henkilöstöpalvelu yrityksen nimissä, jonka kautta sinulla on mahdollisuus työskennellä hyvämaineisissa rakennus alan yrityksissä? Meillä Baronalla työntekijöistä oikeasti välitetään, koska ilman työntekijöitä ei olisi meitä!

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme kokenutta ajoneuvonosturinkuljettajaa/ henkilönostinvuokraajaa Raisioon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on vuodesta 1981 asti toiminut pieni joustava perheyritys. Yrittäjät ovat mukavia ja lämpimiä ihmisiä, joiden kanssa on helppo tulla juttuun.

Yritys vuokraa nostolava-autoja, trailerialustaisia henkilönostimia, akku- ja dieselkäyttöisiä saksinostimia ja mastonostimia. Kalustoon kuuluvat myös alumiinitelineet, mastolavat, taukovaunut, parakit, peräkärryt, varastokontit, ilmakompressorit, hiekkapuhalluslaitteet ja pienrakennuskoneet.

Yritys tarjoaa monipuolista työtä. Työhösi kuuluu nostimien kuljetusta, huoltoa sekä kuljetukset työmaalle sekä tulet opastamaan asiakkaita niiden käytössä.

Vaatimukset:

 • Kokemusta alalta vähintään 10 vuoden ajalta
 • Olisi hienoa jos olisit yrittäjähenkinen, joka ei pelkää ottaa vastuuta.
 • Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin päivävuoroja, mutta olethan joustava, mikäli työpäivät joskus venyy alkuiltaan.
 • Hyvä fyysinen kunto ja reipas asenne
 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on raskaankaluston korjauksesta kokemusta. Tehtävässä mm. hydrauliikka letkujen vaihtamista.

Tulet aluksi työllistymään Barona Rakennukselle, mutta koeajan ( 6kk ) jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Tarjoamme sinulle:

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Jenni Heino, Barona Rakennus Oy. P. 050 477 9170

Huom! Emme käsittele sähköpostilla / viesteillä lähetettyjä hakemuksia.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

 • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
 • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
 • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä. Turvallinen ja terveellinen työympäristö ovat meillä Baronalla tärkeitä. Työperäisten työtapaturmien ja henkilövahinkojen osalta tähtäämme nollatasoon.
 • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
 • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
 • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
 • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
 • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
 • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jenni Heino
Jenni Heino
Huom! Emme käsittele sähköpostilla / viesteillä lähetettyjä hakemuksia.+358504779170applicantsupport@barona.fi