Aloitteleva hitsaaja Dinolift Oy:lle, Loimaa

Aloitteleva hitsaaja Dinolift Oy:lle, Loimaa

Sijainti
Loimaa, Pöytyä, Forssa, Huittinen, Aura
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Oletko kiinnostunut hitsauksesta ja haluaisit työllistyä metallialalle? Onko metallialan opintosi loppusuoralla? Voit olla etsimämme tekijä, jos sinulla on hitsauksen perustaidot hallussa.

Etsimme nyt Dinoliftille motivoituneita ja alalle haluavia mig-mag hitsaajia. Tehtävässäsi toimit raskaan teollisuuden hitsaustehtävissä. Työtä tehdään pääasiassa päivätyönä, mutta toivomme myös valmiutta 2-vuorotyhön.

Toivomme hakijalta MIG/MAG hitsaustaitoa (musta rauta) ja kykyä lukea piirustuksia. Koulutusta tärkeämpää on halu oppia. Jos olet opintojasi päättävä metallialan tulevaisuuden osaaja, myös oppisopimus voi tulla kysymykseen. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta hitsauksesta työn, kokemuksen tai koulutuksen kautta. Tärkeintä on motivaatio ja halu vakinaistua alalle.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kattavan työterveyshuollon ja työpaikan siistissä ja nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Palkkaus määrittyy aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 0504003817, arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Yli-Nissilä
Ida-Maria Yli-Nissilä