Aloitteleva huoltoasentaja, Clean Key Oy

Aloitteleva huoltoasentaja, Clean Key Oy

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
8.8.2022

Etsimme asiakkaallemme, Clean Key Oy:lle, pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa. Tehtävässä suoritat puhdistuslaitteiden monipuolisia huoltotöitä asiakaskohteissa Uudenmaan alueella.

Työnkuvaus

Huoltoasentajana toimit osana Clean Keyn osaavaa ja tehokasta huoltotiimiä. Tehtäviisi kuuluu siivousalan elektronisten tuotteiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt asiakaskohteissa. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen laitteisiin ja niiden korjauksiin Konalassa sijaitsevalla huoltoverstaalla ennen liikkuvaan työhön siirtymistä. Asiakaskohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, painottuen pääkaupunkiseutuun, ja niiden välillä kuljetaan yrityksen henkilö- tai pakettiautolla.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta opittua käsityökalujen ja sähköalan perustaitojen hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Tehtävään soveltuu erityisesti uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan sekä perushyvä fyysinen kunto ja sosiaaliset valmiudet suoriutua hyvin asiakaspalvelutilanteista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen huoltoasentajan työn, jossa pääset kehittämään työtaitojasi sekä liikkumaan vaihtelevissa työkohteissa. Alussa järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat ammattitaitoasi kehittävää koulutusta koko työsuhteesi ajan. Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka nauttii monipuolisista ja haastavista tehtävistä rennossa ja kannustavassa yhteisössä. Tehtävä alkaa toistaiseksi voimassa olevana vuokratyösuhteena Baronan kautta, ja hyvin työssään suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua Clean Keyn kirjoille.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia pikaisesti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Rekrytointi tehtävään hoidetaan yhteistyössä Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Clean Key Oy
Clean Key Oy

Clean Key Oy on puhtausalan palveleva jälleenmyynti- ja tukkuliike keskeisillä sijainneilla Helsingin Konalassa sekä Turun Kärsämäessä. Olemme kasvaneet vuodesta 2005 yhden miehen yrityksestä 20 ammattilaisen palvelevaksi yritykseksi. Perheyrityksenä meille on tärkeää asiakaslähtöinen, luotettava ja joustava palvelu. Henkilökuntamme vuosien kokemus alalta antaa meille erinomaiset mahdollisuudet auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut päivittäiseen tekemiseen. Annamme myös tuotteisiimme ja niiden käyttöön liittyvää koulutusta asiakkaillemme yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Tutustu yritykseen