Aloitteleva kunnossapitoasentaja Helsingin Vallilaan

Aloitteleva kunnossapitoasentaja Helsingin Vallilaan

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Oletko oppimisennälkäinen ja kehityskelpoinen sähkö-/mekaniikka-asentaja, joka on vastuuntuntoinen ja omaat loistavan asenteen työntekoa ja työkavereita kohtaan? Koet kunnossapidon omaksesi ja olet halukas kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi. Olet luonteeltasi tarkka, motivoitunut, unohtamatta työturvallisuuden tärkeyden omaksumista. Mikäli vastaat kyllä, voit olla etsimämme tuleva kunnossapidon ammattilainen!

Miksi hakisit meille töihin?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi, oppia uutta ja työskennellä mahtavan porukan kanssa osana kansainvälistä yritystä johtavien brändien parissa arvostetussa asiakasyrityksessämme. Tarjoamme sinulle työnlomassa kehittymisen kunnossapidon ammattilaiseksi, suuren yrityksen henkilöstöedut unohtamatta kilpailukykyistä palkkausta. 2-vuorotyö tuo mukavaa vaihtelua viikkoihin ja noudatamme elintarvikealojen työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan suoraan vakituisena asiakkaan kanssa.

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa tekijöitäkin kaivataan lisää, joten etsimme joukkoomme paria tulevaksi kunnossapidon ammattilaiseksi haluavaa osaajaa vakituisen työsuhteen monipuolisten tuotantokoneiden sähköisten ja mekaanisten asennus-, huolto ja korjaustehtävien parista. Kouluttaminen tapahtuu työn ohessa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin.

Mitä odotamme?

Meille tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan, sekä motivoitunut halu ja kyky kehittyä monipuoliseksi elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden kunnossapitoasentajaksi, unohtamatta positiivista ja palveluhenkistä asennetta. Kunnossapidon työtehtävät vaativat tarkkuutta, ohjeistuksien seuraamista ja noudattamista, sekä keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä työkielenä on suomi myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, mutta taidat myös englannin tarvittaessa.

Haluamme palvella asiakkaitamme aina laadulla, joten tuotantokoneiden toimivuus on merkityksellistä onnistuneen toiminnan lopputuloksen kannalta. Eduksesi rekrytointiprosessissa katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja/tai sähkö-/mekaanisen alan koulutuksen ja muut korttikoulutukset.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistat itsesi oheisesta tekstistä ja olet oppimisennälkäinen tuleva kunnossapidon ammattilainen, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan viimeistään kesän jälkeen.

HUOM! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja Baronalta antaa Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Oy
Meira Oy

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.