Aloitteleva kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Aloitteleva kunnossapitoasentaja teollisuuteen

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Tämä on niin sanottu avoin haku, johon hakemalla voit osoittaa mielenkiinnon kohteesi ja toiveesi työnhaun saralla. Me autamme sinua parhaamme mukaan löytämään toiveitasi vastaavan avoimen kunnossapidon tehtävän Uudenmaan alueelta!

Kunnossapito on tekniikan terveydenhoitoa eli tehtävissä pääset diagnosoimaan teknisten laitteiden toimintaa, sekä pitämään huolta laitteiden käytettävyydestä. Kunnossapidon kohteita voivat olla esimerkiksi teollisuuden tai kiinteistöalan toimijat.

Kunnossapidon tehtävien hakijoilta toivomme:

  • Kokemusta erilaisista käsityökaluista sekä laitteista
  • Aikaisempaa kokemusta ja/tai harrastuneisuutta tekniikan parista
  • Kiinnostusta ja motivaatiota oppia kunnossapidosta

Tarjoamme sinulle monipuoliset Baronan edut. Kun työllistyt Baronalle, niin saat käyttöösi baronalaisten pysyviä ja vaihtuvia etuja ympäri vuoden. Etuihin kuuluu tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemus pian, niin me autamme sinut tulevaisuutesi uralle. Täytä hakemus huolellisesti, jotta löydämme sinulle sopivan työn!

Jäikö jokin askarruttamaan? Otathan rohkeasti yhteyttä meihin ja jätät yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Baronalla hakua hoitaa Atte Murto-Koivisto (atte.murto-koivisto@barona.fi)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa