Aloitteleva sähkö-ja automaatioasentaja teollisuuteen

Aloitteleva sähkö-ja automaatioasentaja teollisuuteen

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.11.2022

Mikäli et tiedä mihin rahkeesi riittävät, on avoin haku sähkö- ja automaatioasentajan väylän kautta paras vaihtoehto. Baronalla voimme auttaa uransa alussa olevia sähkö- ja automaatioasentajia tarjoamalla yksilökohtaista kartoitusta teollisuuden työtehtävistä.

Tämä haku on niin sanottu avoin haku, jonka tavoitteena on löytää hakijan taustaan ja toiveisiin nähden juuri se oikea työtehtävä useiden avoimien toimeksiantojemme joukosta.

Baronalta löytyy työtehtäviä aloittelevalle sähkö- ja automaatioasentajalle. Teollisuudesta vaihtoehtoiset työtehtävät ovat mm. sähkökokoonpanosta aina huolto ja kunnossapitotehtäviin. Työympäristöt vaihtelevat tarkkuutta vaativista puolijohdeteollisuuden puhdastiloista, työmailla suorettavista asennusprojekteista aina raskaskaluston määräaikaishuolto- ja korjaamotehtäviin, jossa myös työtehtävät ja komponentit ovat raskaampia. Teollisuuden työtehtävistä löytyy jokaisen tarpeeseen sopiva vuoromalli. Tyypillisiä vuoroja ovat päivävuoro, 2- vuoro ja 3-vuoro. Työsuhteet vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan määräaikaisista vuokrasuhteista aina suorarekrytointeihin asiakkaiden kirjoille. Baronalla voimme auttaa uransa alussa olevia sähkö- ja automaatioasentajia tarjoamalla yksilökohtaista kartoitusta teollisuuden työtehtävistä.

Tyypillisiä työtehtäviä:

  • laiteasennusprojektit
  • sähkökokoonpano
  • määräaikaishuollot (kunnossapito)
  • vianhaku ja korjaus (kunnossapito)

Toivomme hakijoilta:

  • sähkö- ja automaatioalan tutkintoa
  • motivaatiota työelämää kohtaan
  • käsi- ja sähkötyökalujen tuntemus
  • vähintään tyydyttävän tason suomen kielen osaamista

Eduksi katsomme teknisen taustan työn tai harrastuksen puolesta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Otathan rohkeasti yhteyttä meihin ja jätät yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Baronalla hakua hoitaa Atte Murto-Koivisto (atte.murto-koivisto@barona.fi)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa