Aloitteleva tuholaistorjuja Rentokil Oy:lle

Aloitteleva tuholaistorjuja Rentokil Oy:lle

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2023

Etsimme yhteistyökumppanillemme Rentokil Oy:lle aloittelevaa tuholaistorjujaa pääkaupunkiseudulle. Haemme rooliin motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa henkilöä, joka pärjää niin tuholaisten kuin asiakkaidenkin parissa. Työtehtävään koulutetaan, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Työt alkavat nopealla aikataululla syksyn aikana.

Tehtävänkuva:

Tuholaistorjujan rooli vaatii monipuolista osaamista. Tehtäviisi kuuluu haittaeläinten torjunta ja ennaltaehkäisy asiakaskohteissa, mukaan lukien haastavat huolto- ja asennustehtävät ahtaissa ja korkeissa paikoissa. Jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijaksi. Oman työsi suunnittelu ja sovittujen tehtävien huolellinen suorittaminen ovat keskeisiä vastuitasi.

Työn ohessa saat kattavan perehdytyksen, ammattipätevyyden sekä tuen ammattitaitoiselta työyhteisöltä. Kasvaessasi ammattilaiseksi saat vastuullisempia tehtäviä ja mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin, mikä auttaa sinua uralla etenemisessä.

Edellytykset:

  • Suomen kielen sujuva taito
  • Englannin kielen perusosaaminen
  • Asiakaspalveluhenkinen asenne
  • Ennakkoluuloton asenne ja hyvä organisointikyky
  • B-luokan ajokortti

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen ja ammattilaisten tuen
  • Ammattitutkinnon tehtävään
  • Oman huoltoauton työkäyttöösi
  • Kilpailukykyinen palkka, alkaen 14€/h

Lisätiedot ja hakeminen:

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Niko Timonen puh. 0444602072 arkisin klo 09–16.

Lähetä hakemus ja tartu tilaisuuteen oppia ja kehittyä tuholaistorjujan ammatissa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Rentokil-Initial Oy
Rentokil-Initial Oy

Paikallista tuholaistorjuntaa koko Suomen kattavalla palveluverkostolla Rentokilin paikalliset tuholaistorjuntateknikot ovat lähelläsi, missä tahansa päin Suomea oletkaan. Jo lähes 90 vuoden ajan Rentokil on tarjonnut Suomalaisiin koteihin ja yrityksiin alan innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuholaistorjuntaratkaisuja. Vahva valtakunnallinen lähestymistapa varmistaa, että meillä on paikallinen läsnäolo tukemaan yksityis- ja yritysasiakkaitamme tuholaistorjuntatarpeissa.