Aloitteleva tuotantotyöntekijä

Aloitteleva tuotantotyöntekijä

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.7.2022

Oletko teknisesti orientoitunut henkilö, jolla pysyy työkalut kädessä? Sinulla voi olla jo jonkinlainen käsitys koneistamisesta tai voit olla vain yleisesti kiinnostunut koneista ja laitteista. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittyä töitä tekemällä!

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme DEXIS:lle uutta työntekijää vahvistamaan koneistamon tiimiä. DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Haemme henkilöä ns. entry-tason tehtävään koneistamoon aluksi vuoden 2022 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. DEXIS:n koneistamo työskentelee arkisin kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa 40h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta ja ripeyttä vaativia koneistamon työtehtäviä. Työt sisältävät alkuun tuotantoa avustavia tehtäviä kuten kappaleiden kiinnittämistä ja vaihtamista, mutta sinut voidaan kouluttaa myös muihin tehtäviin kuten päivittäis- ja viikottaishuoltojen tekemiseen. Tehtävien sisältö riippuu paljon lähtötasostasi, mutta kaikkiin tehtäviin koulutetaan. Tulevaisuudessa voi olla mahdollisuus myös kouluttautua koneistajaksi.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta jonkinlaista teknistä osaamista. Tämä voi olla esimerkiksi jo aikaisempi kokemus kone- ja metallialan töistä tai opinnoista, kokemus muista tuotantotöistä tai vapaa-ajan harrastuneisuus, missä erilaiset työkalut ovat tulleet tutuiksi. Arvostamme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn lisäksi rauhallisuutta, sillä käsiteltävät osat voivat olla herkkiä ja arvokkaita.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi koneistuksen mielenkiintoisten tehtävien parissa. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali. Tehtävän palkkaus tarkentuu hakijan lähtötason mukaisesti, joten ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DEXIS
DEXIS

DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme röntgenlaitteet ovat korkean teknologian vientituotteita, ja olemme yksi alan globaaleista edelläkävijöistä. Kaikkea toimintaamme ohjaa jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä Lean-ajattelu. Liikevaihtomme on n. 150 M€ ja työllistämme Tuusulassa n. 450 henkilöä.

Tutustu yritykseen