Aluemyyntipäällikkö Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueille Maria Nila Oy:lle

Aluemyyntipäällikkö Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueille Maria Nila Oy:lle

Sijainti
Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Maria Nila Oy on ruotsalainen perheyritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisiin 100% vegaanisiin, kestävän kehityksen kampaamotuotteisiin. Etsimme nyt joukkoomme rohkeaa ja innovatiivista aluemyyntipäällikköä Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueelle. Maria Nilan tavoitteena on tulla markkinoiden suurimmaksi ja vihreimmäksi tekijäksi – mikäli tämä kuulostaa arvoihisi sopivalta, tervetuloa mukaan!

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on myynnin kasvattaminen ja brändin tunnettavuuden edistäminen Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueen parturi-kampaamoissa. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä, uusasiakkuushankinnasta sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Tärkeintä on kuitenkin aito innostuksesi myyntityöhön, sitkeä yrittäjähenkinen toiminta sekä vahvat sosiaaliset taidot. Odotamme sinulta myös innovaatiokykyä, sillä pääset itse vaikuttamaan strategisen myynnin ja sen toteuttamisen suunnitteluun. Toivomme, että nautit verkostoitumisesta ja kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Maria Nilan työkulttuurille on ominaista filosofia, jonka mukaan parhaat tulokset saavutetaan, kun työntekijät ovat sitoutuneita yritykseen ja sen tavoitteisiin. Töitä tehdään suurella intohimolla ja kunnianhimolla. Hyvistä tuloksista ja onnistumisista palkitaan ja työntekijöiden työhyvinvointiin panostetaan. Meidän mielestämme töissä saa ja pitääkin olla hauskaa! Ryhmähengen, osaamisen ja kulttuurin vahvistamiseksi järjestämme vuosittain useita konferensseja, juhlia ja matkoja.

Työ on liikkuvaa ja myyntialueenasi on koko Pohjanmaan alue Oulusta Jalasjärvelle sekä Ahvenanmaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Barona vastaa rekrytointiprosessista, mutta työllistyt suoraan Maria Nila Oy:n kirjoille. Ensimmäisen vuoden työskentelet kilpailukykyisellä neuvoteltavissa olevalla takuupalkalla, joka on alkaen 3500€/kk. Tämän jälkeen vaikutat itse tuloihisi siten, että pohjapalkan lisäksi saat tuloksiin sidottua provisiopalkkaa - ilman ylärajaa.

Mikäli innostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 välillä Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo +358 45 7881 5373, matilda.viitasalo@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa