Ammattitaitoinen CNC-koneistaja

Ammattitaitoinen CNC-koneistaja

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Haemme asiakasyrityksellemme Osateos Oy:lle kokenutta CNC-koneistajaa sorvaukseen 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on motivoitunut ja hyvän asenteen omaava tarkka ja sitoutumiskykyinen alan ammattilainen. Toimit erinomaisesti itsenäisesti ja myös osana ammattitaitoista tiimiä. Olet halukas oppimaan vielä lisää ja omaat valmiuden sitoutua yritykseen pidemmäksi aikaa. Työt ovat mm. GEMINIS GHT-6-CNC-sorvilla tehtävien isojen kappaleiden (D1200 x L3000 mm) valmistusta.

Hakijalta toivomme

  • vahvaa kokemusta CNC-sorvauksesta ja isojen kappaleiden työstämisestä
  • kokemusta Fanuc tai Heidenhain ohjauksesta, valmistustekniikan ymmärryksestä, kokemusta ohjelmien teosta ja hyvää asetuksien tekotaitoa

Tarjoamme

  • kilpailukykyisen palkan ja hyvän vakaavaraisen yrityksen tuen
  • mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintoja ja omaa ammattitaitoa huipputuotteiden tuotannon vaihtelevien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta.

Paikka täytetään heti sopivien ammattilaisten löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta, ari.kumlander@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Osateos Oy
Osateos Oy

Osateos Oy on sopimustoimittaja konepajatuotteita ostaville loppuasiakkaille ja järjestelmätoimittajille. Tuotantomme ydinosaamisalue on keskiraskas koneistus, hitsattujen rakenteiden ja valuosien koneistus sekä kokoonpano. Yhtiömme sijaitsee Vantaan Kolohongassa. Toimintamme perustana ovat vahva osaaminen ja nykyaikainen konekanta yhdistettynä toimivaan laatujärjestelmään.