Ammattitaitoinen metallialan kokoonpanija

Ammattitaitoinen metallialan kokoonpanija

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.10.2022

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme isojen teollisuuskoneiden kokoonpanoon muutamia ammattitaitoisia kokoonpanijoita/asentajia. Työtä tehdään 2-vuorossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme hakee kauttamme aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen useita kokoonpanijoita isojen teollisuuskoneiden monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.

Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus, tai sitten vastaava työkokemus metalliteollisuuden kokoonpanotehtävistä. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen koneiden ja kokonaisuuksien valmistukseen ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon, sekä valmiuden sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen
  • todella kovan ja kilpailukykyisen lähtöpalkkatason kokemuksesta riippuen (2500-3200 e/kk)

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa