Application Specialist, IKH, Kauhajoki

Application Specialist, IKH, Kauhajoki

Sijainti
Kauhajoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
8.2.2023

Oletko vahva projektijohtamisen osaaja? Toimitko sujuvasti IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa? Haluatko päästä näkemään oman kädenjälkesi käytännönläheisessä kehitystyössä eri järjestelmien parissa?

Juuri nyt etsimme joukkoomme Application Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kauhajoelle.

Application Specialistina työskentelet osana IKH:n talousosastoa läheisessä yhteistyössä IT-osaston, järjestelmätoimittajien ja koko hallinnon henkilöstön kanssa. Osallistut uusien järjestelmien hankintaprosessiin ja toimit projektipäällikkönä tietojärjestelmäprojekteissa varmistaen projektien onnistumisen ajantasaisella ja informatiivisella viestinnällä, henkilöstön osallistamisella ja ohjaamisella sekä sidosryhmäyhteistyöllä. Lisäksi tunnistat ja priorisoit järjestelmiin liittyviä kehitystarpeita yhdessä järjestelmien käyttäjien ja IT-osaajien kanssa. Application Specialistin rooli on organisaatiossamme uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Olemme parhaillaan uudistamassa liiketoimintaamme tukevia taloushallinnon ja HR-järjestelmiä sekä kehittämässä raportointia ja tiedonhallintaa. Tehtävää on vielä paljon ja Application Specialistina pääsetkin näkemään oman kädenjälkesi käytännönläheisessä kehitystyössä!

Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vahvaa projektinhallintaosaamista. Sinulla on aiempaa kokemusta erityisesti taloushallinnon järjestelmistä sekä ymmärrystä talouden lainalaisuuksista ja kirjanpidosta. Hahmotat luontevasti kokonaisuuksia, mutta pystyt tarvittaessa keskittymään myös yksityiskohtiin ja niiden välisiin riippuvuuksiin. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja haluat kehittää asioita aktiivisesti. Pystyt puhumaan samaa kieltä sekä liiketoiminnan että IT-osaston edustajien kanssa ja rakentamaan tuloksekasta yhteistyötä eri osastojen ja toimintojen välille. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi tarvitset työssäsi englantia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan. Tueksesi saat osaavat kollegat ja välittömän, yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa arvostamme ammattitaidon lisäksi positiivisuutta ja halua kuulua joukkueeseen. Toivomme, että jaat kanssamme saman arvomaailman; IKH:ssa arvostamme erityisesti luotettavaa palvelua, jatkuvaa kehittymistä ja vastuullista toimintaa.

IKH on Great Place to Work! Olemme äskettäin ansainneet Great Place to Work -sertifioinnin, ja olemme tästä erittäin ylpeitä. Tavoitteemme on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä tilaisuutta kannata jättää väliin, kerrothan meille kiinnostuksestasi jättämällä CV:si oheisen linkin kautta viimeistään 8.2.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista antaa Baronan Recruitment Team Lead Sanna Minkkinen, p. +358 44 033 4356 tai sähköpostilla sanna.minkkinen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Isojoen Konehalli Oy
Isojoen Konehalli Oy

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii yli 50-vuotias maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimintamme juuret ulottuvat jo vuoteen 1956, jolloin Antti ja Raili Alakortes aloittivat traktorien purku- ja myyntitoiminnan Isojoella. Isojoen Konehalli Oy perustettiin vuonna 1968 ja se oli Alakortteen perheen omistuksessa yli 50 vuoden ajan. Yhtiötä luotsasi vuosikymmeniä menestyksekkäästi Ilkka Alakortes, kunnes yhtiön omistus siirtyi heinäkuussa 2021 tehdyn yrityskaupan myötä irlantilaiselle teknisen alan tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittavalle Grafton Group plc:lle. Meitä IKHlaisia on jo noin 420 Kauhajoen, Jyväskylän, Oulun, Lappeenrannan, Tampereen, Kuopion, Porin, Espoon, Vantaan, Helsingin, Hämeenlinnan ja Rovaniemen toimipisteissä. Lisäksi Lielahteen on avautumassa uusi myymälä kesällä 2023. Myymälöissä arkea pyörittää toimitusjohtajan kanssa työkalu- ja varaosa sekä työvaate- ja suojainmyyjät sekä varastotyöntekijät. Kauhajoella tukkutoiminnoista löytyy asiantuntijoita eri toiminnoista (osto, markkinointi, asiakaspalvelu, talous, it ja henkilöstöhallinto) sekä yli 100 logistiikka-alan ammattilaista. Lisäksi meillä on oma konepaja, hiomo, purkamo sekä vaihtokonehalli. Kaikissa tehtävissä arvostamme ammattitaidon lisäksi positiivisuutta ja halua kuulua joukkueeseen. IKH:ssa olet asiantuntevassa seurassa! Haluatko sinäkin olla IKHlainen?