Apulaismyymäläpäällikkö Silmäasemalle

Apulaismyymäläpäällikkö Silmäasemalle

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2024

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Espoon Silmäaseman tiimiin myynnin osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Espoon Isoon Omenaan ja Lippulaivaan!

Silmäaseman Espoon Ison Omenan ja Lippulaivan myymälöiden apulaismyymäläpäällikkönä kuulut tiiviiseen joukkueeseen, joka koostuu lähes 20 näkemisen ja silmäterveyden asiantuntijasta. Ison Omenan toimipisteessä toimii myymälän lisäksi silmäsairaala eli saat kollegoiksesi myös sairaalan ammattilaiset. Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Anu ja tukenasi on myös tiimin toinen apulaismyymäläpäällikkö Sara. Meidän tiimissämme on hyvä yhteishenki ja tavoitteenamme on puhaltaa yhteen hiileen positiivisella fiiliksellä. Asiakkaita haluamme palvella loistavalla asiantuntijuudella.

Toimipisteesi sijaitsevat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä Espoossa Ison Omenan ja Lippulaivan kauppakeskuksissa. Ison Omenan myymäläsairaala avasi ovensa huhtikuussa eli pääset työskentelemään huikeissa, täysin uudistetuissa tiloissa!

Tehtävässä alkuun sinua auttaa mahtava perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän/optikon keskitettyyn perehdytykseen ja rinnalla tutustut apulaismyymäläpäällikön tehtävään. Pääset myös huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksissa. Arjen työhösi saat matkan varrella tukea myös mm. myymäläpäälliköiden ja apulaismyymäläpäälliköiden yhteisistä myyntikokouksista sekä säännöllisistä sparreista oman esihenkilösi kanssa. Halutessasi urapolkusi voi johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia.

Tarjoamme kokoaikaista, toistaiseksi voimassa olevaa työtä. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä.

Yhdessä tekemistä, aktiivista myyntiä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista

Oletko sinä etsimämme apulaismyymäläpäällikkö, joka:

· teet tiivistä yhteistyötä myymäläpäällikön kanssa toimien tämän oikeana kätenä

· seuraat aktiivisesti myyntejä ja kehität myyntiä yhdessä muun tiimin kanssa

· vastaat arjen sujuvuuden organisoinnista

Käytännössä arkesi koostuu monista myymälän arkisista toiminnoista. Valitset kehyksiä ja linssejä yhdessä asiakkaan kanssa tarjoten asiakkaalle parhaat ratkaisut. Osallistut lääkärin ja optikon vastaanotolle saapuvien asiakkaiden vastaanottamiseen ja ajanvarausten tekemiseen. Teet yhteistyötä silmäsairaalan kanssa. Luovutat asiakkaille valmiita silmälaseja ja teet niihin pieniä korjauksia. Huolehdit myymälän tilausten tekemisestä. Toimit myymäläpäällikön ja tiimin toisen apulaismyymäläpäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä ottaen vastuuta tiimin eteenpäin viemisestä. Tehtävässä käytetään päivittäin monipuolisesti erilaisia järjestelmiä.

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Toimialan tuntemisesta sinun ei tarvitse olla huolissaan – perehdytämme sinut optiselle alalle. Tehtävä sopii myös

optikolle/optometristille, joka on kiinnostunut myynnin valmentamisesta. Tärkeintä on, että sinulla on:

· vahva myynnillisyys, ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja valmentava ote asioihin

· hyvä paineensietokyky ja pysyy langat käsissä myös kiiretilanteissa

· kyky toimia myös hankalissa tilanteissa

· energinen ja positiivinen ote tekemiseen

· halu jakaa osaamista muille ja toimia tuloksellisena esimerkkinä

· halu kehittää omaa osaamista

Työvuorot sijoittuvat toimipisteiden aukioloaikojen mukaisesti, noudatamme kauppakeskuksien aukioloaikoja. Arvostamme joustavuutta ja liikkumismahdollisuutta pääkaupunkiseudun alueella.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Työsopimus solmitaan Silmäaseman ja työntekijän välille. Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia jo hakuajalla ja siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen sisältyy videotehtävä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä henkilöstökonsultti Pauliina Laitioon, pauliina.laitio@barona.fi

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Silmäasema Optiikka Oy
Silmäasema Optiikka Oy

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Tutustu yritykseen