Apulaismyymäläpäällikkö vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Vaasa.

Apulaismyymäläpäällikkö vakituiseen työsuhteeseen Jula Finland Oy:n uuteen tavarataloon, Vaasa.

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Suomen ensimmäinen Jula avataan Vaasaan loppuvuodesta 2022 – tule kanssamme huipputiimiin rakentamaan uutta ja olemaan osa Suomen Julan menestystarinaa! Etsimme tavarataloon apulaismyymäläpäällikköä tukemaan myymäläpäällikköä hänen tehtävissään sekä tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua Julan asiakkaille. Työt alkavat elokuussa kattavalla perehdytyksellä, jonka aikana pääset vierailemaan Julan yksiköihin Ruotsissa.

Haemme Julan uuteen tavarataloon Vaasaan apulaismyymäläpäällikkö tukemaan myymäläpäällikköä käytännön työssä. Perehdytysjakson jälkeen alkaa myymälän rakentaminen – ja tähän hommaan tarvitaan mukaan jokaisen työntekijän arvokas työpanos ja ideat. Tavaratalo sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa.

Millainen on Julan apulaismyymäläpäällikön työnkuva?

Apulaismyymäläpäällikkönä toimit osana tavaratalon johtoryhmää, jonka vastuulla on myymälän henkilökunta sekä yksikön tulos ja kannattavuus. Tarvittaessa vastaat myymälästä, työntekijöistä ja tuloksesta myymäläpäällikön ollessa poissa. Julassa myös päälliköiden työnkuvaan kuuluu myymälän arjessa tapahtuvat työtehtävät kuten asiakaspalvelu, myynti, kassatyö ja hyllyttäminen. Toivomme, että johdat työntekijöitä omalla esimerkilläsi palvellen asiakkaita laadukkaasti ja tehokkaasti.

Apulaismyymäläpäällikkönä edustat Julaa työnantajana ja toimit esihenkilöasemassa työntekijöihin nähden. Työhösi kuuluu mm. työntekijöiden taitojen ja osaamisen varmistaminen ja kehittäminen sekä mahdollisten ongelmatilanteiden ja haasteiden ratkaiseminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä rohkeutta tarttua aktiivisesti asioihin.

Tavaratalo on auki viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Minkälaista työystävää etsimme iloiseen joukkoomme?

Apulaismyymäläpäälliköksi Julaan sopii positiivinen, helposti lähestyttävä ja tehokas henkilö, jolla on valmiudet ottaa vastuuta tavaratalosta sekä myymälän työntekijöistä. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa työkokemusta kaupanalalta ja päällikön tai vastaavan tehtävistä. Kaupan alan koulutus ja/tai mahdollinen tuotetietous Julan tuotevalikoiman tuotteista katsotaan hakijan eduksi. Pystythän myös palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan ensimmäistä Suomessa sijaitsevaa yksikköä alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

  • Monipuolisia, haastavia ja palkitsevia työtehtäviä
  • Tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – unohtamatta koko muuta yritystä. Pienen tiimin tuki, mutta ison yrityksen resurssit! Julalla on töissä mahtavia tyyppejä ja vastassasi on kansainvälinen yhteisö.
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.
  • Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.5.2022. Aloitamme hakemusten läpikäynnin sekä haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-16 Baronan rekrytointikonsultti Matilda Vähäkangas puhelimitse numerosta +358 45 7881 5373 tai sähköpostitse matilda.vahakangas@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jula Finland Oy
Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän! Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!