Apulaisravintolapäällikkö, BURGER KING Tiiriö

Apulaisravintolapäällikkö, BURGER KING Tiiriö

Sijainti
Hämeenlinna
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.1.2022

Hei kingi tyyppi! Tiiriön Burger Kingin etsii vahvistusta tiimiinsä vakituisella työsopimuksella jakamaan vastuuta ravintolapäällikön kanssa. Mikäli kaipaaat uusia haasteita urallesi, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

#Kingi apulaisravintolapäällikkö

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva, tuntimäärällä oleva vakkarisoppari. Tunteja sinulle kertyy 90h/3vko. Työn aloitus on mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään alku syksystä.

Työvuorot vaihtelevat aamusta iltamyöhään, joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae paikkaa!

Aikaisempi esimieskokemus ravintola-alalta katsotaan eduksesi sekä näkemys mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Mutta ennen kaikkea työtä pelkäämätön ja positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu haastaa itseään, ovat tämän tehtävän valttikortit.

Olet tarkkana ja sitoutuneena päällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan konseptista ja johdat tiimisi rakentavan palautteen ja kannustuksen kautta tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

#kingikyky

Uutena apulaisravintolapäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutus jaksoon, joka avaa ovet BURGER KINGin kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Fast Food Oy
Restel Fast Food Oy

BURGER KING® on Suomessa osa Restel-konsernia, joten Restelin huikeat henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon! Käy tutustumassa uratarinoihin ja lue lisää burgerking.fi/tyopaikat. Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Restel toi kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen vuonna 2013, jonka jälkeen se on valloittanut valtakuntaa vauhdilla.

Tutustu yritykseen