Area Manager North Fitness24Seven

Area Manager North Fitness24Seven

Sijainti
Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Vaasa, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
7.2.2022

Kaipaatko vastuullista esimiestehtävää ja haluat olla luomassa kuntokeskusketjun menestystarinaa ja parasta työpaikkaa? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy tuloshakuisuus, henkilöstön ja toiminnan kehittäminen, niin meillä on paikka juuri sinulle!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Tehtäväkenttäsi

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Area Manageria vastaamaan North alueen kuntokeskuksista ja henkilöstöstä. Alue kattaa kaupungit Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki ja Vaasa.

Tehtävässä toimit esihenkilönä kuntokeskusten työntekijöille ja vastaat rekrytoinneista, kouluttamisesta sekä kuntokeskusten tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä. Liikut alueella aktiivisesti ja työ vaatiikin matkustusvalmiutta ja työskentelyä vaihtelevina työaikoina. Henkilöstöasiat ja hallinnolliset tehtävät ovat kuitenkin tehtävässä keskeisessä roolissa. Itsenäisessä tehtävässä organisoit ja aikataulutat oman viikkosi. Ajatuksena kuitenkin, että olet siellä missä sinua tarvitaan.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, on esimiestyön ja työsuhdeasioiden oltava sinulle jo tuttua ennestään. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdyt monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, mutta ensisijaisesti etsimme henkilöä alueen kaupungeista tai Helsinkiin. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka + kvartaalibonus ja käyttöetu auto. Tukenasi on jatkuvasti huipputiimi ja innostava työyhteisö.

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fitness24Seven Oy
Fitness24Seven Oy

Fitness24Seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju, joka pyörittää 240 kuntosalia kuudessa eri maassa. Suomessa yritys kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä palvelemme valtakunnallisesti noin 50:llä kuntosalilla. Meidän tehtävä on mahdollistaa liikunta kaikille. Kuten meidän visiomme sanoo: we lead people to a healthier life no matter who you are!

Tutustu yritykseen