Arnon - avoimet työpaikat

Arnon - avoimet työpaikat

Sähköalan ammattilainen! Löytyykö sinulta osaava ja aikaansaava ote työntekoon höystettynä asiakaslähtöisellä ajattelutavalla? Miltä kuulostaisi uusi työpaikka, jossa osaamisesi ja tekemisesi arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Työpaikka, jossa sinua odottaa aamuisin huippuporukka? Suuri mutta tiivis organisaatio, jossa voit halutessasi edetä osaamisesi karttuessa?

Arnon Oy: kasvaa ja etsimme sinua näillä – sekä monilla muilla – spekseillä kojeistoasentajaksi pitkään työsuhteeseen joko Kauhavalle tai Tampereelle!

Kojeistoasentajana työsi sisältää monipuolista sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, kalustusta sekä kytkentää. Työskentelet Kauhavan tuotantolaitoksellamme, vain kivenheiton päässä Kauhavan keskustasta tai Tampereen tuotantolaitoksellamme Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Tehtäväsi koostuvat erilaisista kokoonpanotyökokonaisuuksista – osa tuotteistamme on lähes tai kokonaan standardimalleja, osa taas yksittäiselle asiakkaalle piirustuksista lähtien suunniteltuja. Kun pääset sisään tuotteisiimme sekä taloomme, ja kokemuksesi meillä karttuu, voit halutessasi edetä työskentelemään esimerkiksi asiakasprojekteihin, joissa suunnittelette asiakkaan kanssa yhteistyössä räätälöidyt tuotteet alusta pitäen.

Tutustu kojeistoasentajan työtehtäviin tarkemmin ja tartu tilaisuuteen. Jätä hakemuksesi jo tänään! ⬇

Avoimet työpaikat Arnonilla

Mitä tarjoamme sinulle?
Mitä tarjoamme sinulle?▪ Kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet sekä toimivat työtilat ja turvallisen työympäristön. ▪ Hyvän työskentelyilmapiirin ja ammattitaitoiset kollegat. Työntekijämme arvostavat erityisesti laajaa hyvinvointietuutta, henkilöstörahastoa sekä kattavaa työterveyshuoltoamme. ▪ Kannustuksemme ja panoksemme osaamisesi kehittämiseen kiinnostustesi mukaan. ▪ Leikkimielisesti nimetyn Arnon Sportsclubin vapaa-ajan aktiviteetit maalla merellä ja ilmassa. Nimestään huolimatta toiminta sisältää muutakin kuin monipuolista liikkumista - yhdessäolo on pääasia! ⚽🛴Hae tästä Kauhavan tuotantolaitoksellemme!
Ketä etsimme?
Ketä etsimme?▪ Sähköalan koulutuksen suorittanutta osaajaa, jolta löytyy sähköpiirustusten lukutaito sekä ammattimainen ja asiakaslähtöinen ote työhön. Omatoimisella ja täsmällisellä työskentelyotteella menestyt työssä taatusti. ▪ Kojeasentajan tehtäväkirjo on laaja, ja voit olla niin keksijäluonteinen Pelle Peloton kuin rutiininomaisemmasta työstä nauttiva Pertti Peruspuurtajakin. Meiltä löytyy taatusti mieleinen rooli myös molemmista sopivassa suhteessa nauttivalle Keskitien Kertullekin. ▪ Muita kriteerejä ei ole - saat tulla meille juuri sellaisena kuin olet. Meidän porukkamme koostuu luonteeltaan ja taustaltaan hyvin erityyppisistä ihmisistä. Meitä yhdistää kuitenkin intohimo työhömme ja se, että näemme erilaisuuden rikkautena. ▪ Toisten kanssa on kuitenkin hyvä tulla sen verran juttuun, että tiimityö ja haasteiden ratkaiseminen yhdessä luonnistuu. Ja meiltä löytyy niin hyvät työkaverit, että siitä se ei ainakaan jää kiinni!Hae tästä Tampereen tuotantolaitoksellemme!
Miksi meille töihin?
Miksi meille töihin?▪ Me Arnonilla välitämme ihmisistämme niin töissä kuin vapaallakin. Kokonaisvaltainen työntekijöidemme hyvinvointiin panostaminen näkyy selvästi niin arjessamme kuin henkilöstökyselyissäkin. Työntekijämme kokevat työkykynsä sekä tehtävässään jaksamisen nyt ja tulevaisuudessa erinomaiseksi (4,3/5). ▪ Teemme työtämme intohimolla ja asiallisesti, mutta meillä työnteko saa olla samalla hauskaa. Kenen kesäistä työpäivää tuotannossa nyt ei piristäisi työkavereiden jäätelöautokierros kylmälaukkujen kera? ▪ Kojeistoasentajan työn voimme luvata oleva todella palkitsevaa, sillä näet heti työsi laadukkaan jäljen. Henkilöstötutkimuksemme mukaan työntekijämme kokevat työnsä erittäin merkitykselliseksi sekä oman työnsä tavoitteet selkeiksi. ▪ Meillä sinulla on todella lupa tehdä työsi hyvin, sillä panostamme aina laatuun ennen määrää.
Arnon Oy
Arnon OyTarjoamme asiakkaillemme teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja. Palvelemme koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli neljäkymmentä vuotta ja kasvaneet kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään olemme Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja. ARNONin yli 200 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, josta käsin johdamme maailmanlaajuista liiketoimintaamme.Lue lisää