Artisan Pizzakokki, Pizzeria Via Tribunali

Artisan Pizzakokki, Pizzeria Via Tribunali

Sijainti
Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Nokia, Kangasala, Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Hei sinä ravintola-alan ammattilainen! Miltä kuulostaisi työskentely K-Citymarket Pirkkalassa? Meillä olisi sinulle nyt hyviä uutisia! Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan käynnistämään aivan uutta ravintolakonseptia Pirkanmaalle! Ravintolamaailma Birk avaa ovensa keväällä 2022. Alla olevan linkin kautta pääset kurkistamaan, mikä on homman nimi. https://www.kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/uutiset/2022/k-citymarket-pirkkalaan-avautuva-uusi-ravintola-on-ainoa-laatuaan-kolme-kovaa-suomalaisbrandia-saman-katon-alle/

Etsimme nyt pizzakokkeja erilaisiin työsuhteisiin Pizzeria Via Tribunaliin. Pizzeria Via Tribunali on Napolilainen pizzeria, jonka tavoitteena on tarjota Suomen parasta Napolilaista pizzaa.

Toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta ravintola-alasta etkä hätkähdä kiireisiäkään päiviä. Tässä työssä asenne kuitenkin ratkaisee!

Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat aikavälille klo 8-22. Työsuhteita on erilaisia, mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen! Sinulla on myös mahdollisuus osa-aikaisuuteen tai keikkalaisuuteen. Tilanne kartoitetaan sinun toiveidesi mukaisesti.

Tässä muutamia asioita myös, joita toivomme hakijalta:

  • Kokemusta ravintola-alalta

  • Ahkeruutta ja ripeyttä

  • Palvelualttiutta

  • Itsenäiseen työskentelyyn kykenevää

  • Eduksi katsomme myös intohimon pizzaa kohtaan 😊

Meillä asenne ratkaisee, eli etsimme enemmänkin hyvää tyyppiä kuin pitkää työkokemusta omaavaa henkilöä. Oletko se sinä?

Haethan ripeästi työpaikkaa oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana 😊

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Täytäthän hakemuksen linkin kautta04578818774
K-Citymarket Pirkkala/PP Ruoka Oy
K-Citymarket Pirkkala/PP Ruoka Oy

Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa*. Yhdistämällä verkkokaupan ja digipalvelut kattavaan kauppapaikkaverkostoomme luomme edellytykset saumattomaan asiakaskokemukseen kaikissa kanavissa. Keskon strategiset liiketoiminta-alueet ovat päivittäistavarakauppa, rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa. Näissä liiketoiminnoissa Keskolla on vahva osaaminen ja markkina-asema, ja nämä liiketoiminnat tarjoavat hyvän ja kannattavan pitkän aikavälin kasvupotentiaalin. Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä. Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan. Keskon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. * K-ryhmään kuuluu osana Kesko Senukai -yhteisyritys, joka harjoittaa rautakauppatoimintoja Baltiassa ja Valko-Venäjällä.