Asennusvalvojia Kuopioon

Asennusvalvojia Kuopioon

Sijainti
Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Mikkeli, Tampere, Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.7.2022

Etsimme asiakkaallemme asennusvalvojia erimittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopioon. Järjestämme majoituksen läheltä työkohdetta.

Vastaat työssäsi disipliinisi asennusvalvonnasta. Huolehdit osaltasi päivittäisten tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta. Tuet ja ohjaat asennustiimiä sekä muita sidosryhmiä, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan työturvallisuus ja laatu huomioiden.

Toivomme hakijalta:

  • tekniikan koulutustaustaa (esim. teknikko tai insinööri) rakennus-, kone- tai esimerkiksi sähkötekniikan aloilta.
  • aiempaa kokemusta valvojan työstä teollisuuden hankkeissa
  • kokemusta ja ymmärrystä projektien suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
  • hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksi katsotaan:

  • kokemus laatustandardeista

**Tarjoamme sinulle **tekijäänsä haastavan ja mielenkiintoisten teollisuuden hankkeiden parista. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Tarjoamme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa CV:llä oheisen linkin kautta. Projektit alkavat arviolta elokuussa, mutta teemme haastatteluita ja valintoja jo mahdollisimman pian.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Valtteri Rantala, s-posti valtteri.rantala@barona.fi, puh +358 50 478 6174 (klo. 10–15)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa