Asentaja ALLU Finland Oy:lle

Asentaja ALLU Finland Oy:lle

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Etsimme ALLU Finland Oy:lle huippuasenteen omaavaa henkilöä kokoonpano-, käyttöönotto ja huoltotehtäviin. Päätehtäväsi on ALLU projektilaitteiden kokoonpano ja testaus tehtaallamme Pennalassa, lisäksi tehtävässä on mahdollisuus päästä tekemään laitteiden käyttöönotto- ja huoltotehtäviä ALLU:n asiakkaille ympäri maailmaa.

Työkenttäsi koostuu pääsääntöisesti tehtaalla tehtävien yksilöllisten projektitoimituksien asennus - ja testaustehtävistä. Sinulla on mahdollisuus päästä maailmalla tapahtuviin käyttöönoton ja huollon tehtäviin.

Toivomme sinulta joustavaa asennetta osallistua monipuolisesti eri projekteihin tuotannon tilanteen mukaan. Lisäksi aktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä halu kehittää omaa osaamista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tarjoamme sinulle tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa selvitätte yhdessä eteen tulevat haasteet.

Tehtävässä pärjätäksesi odotamme sinulta seuraavaa:

  • Kokemusta mekaanisesta asennustyöstä
  • Yleistä kertynyttä teknistä tietämystä (työstä tai opiskeluista)
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Valmius työskennellä itsenäisesti, sekä kyky reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Oikeaa asennetta kohdata haasteita ja tahtoa oppia uutta

Taustasi voi siis olla monenlainen, pääasiassa, että omaat mekaanista asennuskokemusta. Eduksi katsomme osaamisen sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien parista.

Työpaikkasi sijaitsee ALLUn pääkonttorilla Orimattilan Pennalassa. Lisämausteen työarkeen tuovat satunnaiset projektitoimitusten käyttöönottoihin liittyvät reissutyöt. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

ALLUlla viihdytään ja tehdään pitkiä työuria, työntekijöiden hyvinvointiin panostamista ja yrityksen tarjoamia henkilöstöetuja unohtamatta. Tärkeimpänä tarjolla on kuitenkin laaja-alainen tehtäväkenttä, jossa pääset haastamaan osaamistasi ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin myös tien päällä. Perustyöarjen ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpottaa kuitenkin joustava päivätyö hyvällä sijainnilla Pennalassa. Panostamme perehdytykseen, työympäristöön, työvälineisiin sekä työturvallisuuteen ja haluamme, että viihdyt meillä pitkään!

Käy jättämässä heti hakemus rekrytointijärjestelmän kautta, tai soita ja kysy lisää halutessasi rekrytoinnista vastaavalta Baronan yhteyshenkilöltä: Lassi, puh. 0407747534. Liitäthän hakemuksen liitteeksi CV:si/tai kerrot muutoin osaamisestasi sekä tietenkin palkkatoiveesi. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Allu Finland Oy
Allu Finland Oy

ALLU suunnittelee, valmistaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille lukuisissa materiaalien käsittely-, erottelu-, lajittelu-, sekoitus- ja murskaussovelluksissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalien kierrätys, saastuneen maan käsittely sekä jätteen muuntaminen käyttökelpoiseksi materiaaliksi. ALLU on markkinajohtaja näissä ratkaisuissa, ja asiakkaat ovat ytimessä toiminnassamme, yhtiö on innovoinut menetelmät ja laitteet asiakkaiden prosessien ja toiminnan muuttamiseksi. Nykyään yli 95% liiketoiminnasta tapahtuu kansainvälisten asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti. ALLUn toimistot ovat Kiinassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Pennalassa lähellä Lahtea.

Tutustu yritykseen