Asentaja ContiTechille Sotkamoon

Asentaja ContiTechille Sotkamoon

Sijainti
Sotkamo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.12.2023

Haemme asiakkaallemme ContiTech Finland Oy:lle asentajaa kuljetinhihnojen huoltoon Sotkamoon. Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta vakituinen työsuhde solmitaan suoraan ContiTech Finland Oy:n kirjoille.

Työtehtävät pitävät sisällään Terrafamen kaivoksella ja tehdasalueella Sotkamossa päivävuorossa tapahtuvaa kuljetinhihnojen asennus- ja huoltotyötä. Työ on fyysistä ja sitä tehdään ajoittain haastavissakin olosuhteissa.

Toivomme sinulla olevan jonkin verran aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja/tai asennustehtävistä ja omaat lisäksi hyvät käden taidot. Tärkeimmät ominaisuutesi tässä työssä ovat hyvät ongelmanratkaisutaidot, oma-aloitteinen tapa työskennellä, joustavuus sekä hyvä paineensietokyky. Aiempi kokemus hihnatöistä katsotaan suureksi eduksesi, mutta se ei ole ehdoton edellytys tehtävässä pärjäämiselle, mikäli omaat vahvan teknisen ymmärryksen sekä halun oppia uutta. Koulutustaustasi voi olla kone- ja metallitekniikan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus. B-ajokortti on välttämätön ja C-kortti ehdoton etu tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä. Saat ison organisaation tuen ja työhön hyvän perehdytyksen. Palkkaus muodostuu tuntipalkasta ja lisistä. Valittu henkilö palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan ContiTechille. Tarjolla on erinomaiset henkilöstöedut ja toimintaa tukeva työyhteisö. ContiTechillä luodaan pitkäaikaisia työsuhteita, joissa on aina mahdollista kehittyä. Jokainen työpäivä on erilainen.

Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä hakemuksesi ja CV:si Baronalle alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja työstä saat ContiTechin työnjohtaja Jusa Niskaselta puh. +358405412852 email: jusa.niskanen@continental.com tai hänen esimieheltään Janne Nivalta puh. +358400281798 email: janne.2.niva@continental.com

Tarjoamamme henkilöstöedut

ePassi

Sairauskassa Rollikka

Rengasetu Continental renkaista

Cuckoo hyvinvointisovellus

Auntie - hyvinvointipalvelu

Työsuhdepolkupyörä

Puhelinetu

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Tanhua-Tyrkkö
Janne Tanhua-Tyrkkö
ContiTech Finland Oy
ContiTech Finland Oy

ContiTech Finland Oy myy, asentaa ja huoltaa kuljetinhihnoja sekä kuljetintarvikkeita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meillä on seitsemän toimipistettä Suomessa ja henkilöstöä niissä yhteensä yli 60. Olemme pieni, tiivis ja menestyvä työyhteisö. ContiTech Finland on osa kansainvälistä Continental-konsernia. Continental kehittää uraauurtavia teknologioita ja palveluita ihmisten ja heidän tavaroidensa kestävään ja yhdistettyyn liikkuvuuteen. Vuonna 1871 perustettu teknologiayritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoihin, koneisiin, liikenteeseen ja kuljetuksiin.