Asentaja radioverkkojen pariin Espooseen, Digita Oy

Asentaja radioverkkojen pariin Espooseen, Digita Oy

Sijainti
Espoo, Helsinki, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.11.2022

Etsimme asiakkaallemme Digita Oy:lle asentajaa mobiili- ja broadcast-tekniikoiden pariin Espoon asemalle. Tehtävään valittu henkilö työllistyy radioverkkoasiantuntijaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Digita Oy:n palvelukseen. Espooseen rekrytoitava radioverkkoasiantuntija työskentelee painopisteisesti Uudenmaan alueella.

Radioverkkoasiantuntijana suoritat asennus-, huolto- ja viankorjaustöitä niin laitetiloissa kuin mastoissakin. Lisäksi dokumentoit työsi ja suoritat tarpeen tullen laitteiden käyttöönottotöitä tietokoneelta käsin. Työskentelyalueesi ulottuu niin sanotulta kotiasemaltasi käsin pääasiassa asemapaikkasi mukaiselle viankorjausalueelle, mutta tarvittaessa tuet työpanoksellasi projektiluontoisesti myös muita viankorjausalueita. Koska työ sisältää tehtäviä alkaen tietokoneelta ja jatkuen laitetilan kautta aina maston huipulle saakka, emme suinkaan oleta sinun osaavan kaikkea ennalta. Tarjoammekin sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Näin ollen esimerkiksi mobiilitekniikoihin liittyviä asennustöitä tehneen hakijan ei ole syytä olla huolissaan siitä, jos työssä vastaan tulevat muut tekniikat eivät ole vielä osaamislistalla.

Odotamme hakijalta:

 • sähkö- tai tietoliikennealan peruskoulutusta tai em. alojen korkeakoulututkintoa
 • aiempaa kokemusta mobiilitekniikoiden parista (aiempi kokemus suuri etu tehtävään haettaessa, mutta ei ehdoton vaatimus)
 • perustyökalujen käyttötaitoa
 • halukkuutta ja uskallusta työskennellä myös korkealla
 • hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta ajoittain fyysisesti raskasta työtä kohtaan
 • matkustusvalmiutta ja valmiutta myös päivystystöihin
 • sujuvaa suomen kielen ja perustasoista englannin kielen taitoa
 • tietokoneen peruskäyttötaitoja (mm. töiden dokumentointia silmällä pitäen)

Eduksi katsomme lisäksi:

 • kokemuksen TV- ja radioverkoista
 • kokemuksen mastotöistä tai korkealla työskentelystä
 • kokemuksen liikkuvasta työstä
 • voimassa olevan mastopätevyyden
 • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit

Tarjoamme sinulle taatusti tekijäänsä haastavan työn, jossa niin tehtävien kirjo kuin maisemien vaihtuminen pitävät mielesi virkeinä. Digita on vastuullinen työnantaja sekä yksi Suomen innostavimmista yrityksistä: tuoreimman henkilöstökyselyn tulosten perusteella olemme saavuttaneet ”Suomen innostavimmat työpaikat 2021” -tunnustuksen. Koko Digitassa töitä tehdään yhdessä toisia tukien eikä yksin tarvitse jäädä. Vahvuuksiimme kuuluukin hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä aito yhdessä tekemisen meininki! Töihin pääset kiinni kattavan perehdytyssuunnitelman avulla ja osaavien kollegoiden ohjaamana. Osaamistasi kehitetään työuran alusta saakka tarjoamalla koulutuksia ja tukemalla omaehtoista oppimista. Työt alkavat sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian. Avoimen tehtävän palkkaus määräytyy Digitan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko paikasta huipulla? Jätähän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Atte Murto-Koivisto, p. 044 347 0316, sähköposti: atte.murto-koivisto@barona.fi

Tutustu radioverkkoasiantuntijan työpäivään tubettaja Jalmafin kanavalta osoitteessa:

https://www.youtube.com/watch?v=zDLRR9AeRQM

Olemme myös julkaisseet #Uratarinoita-videosarjaa, jossa digitalaiset kertovat työskentelystään Digitassa. Radioverkkoasiantuntija Jarnon uratarinaa pääset katsomaan tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=S83d9bRAxZ8

Lisäksi Digitan Instagramissa on katsottavissa digitalaisten tarinoita heidän työpäivistään. Radioverkkoasiantuntija Tapanin työpäivään voit tutustua täällä:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17905202527787738/.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Digita Oy
Digita Oy

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen masto- ja kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 190 alan osaajaa.