Asentaja raidekaluston huoltoon, Skoda Transtech Oy

Asentaja raidekaluston huoltoon, Skoda Transtech Oy

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Transtech Oy:lle sähköasentajaa raitiovaunujen muutostyö- ja huoltotehtäviin Tampereen varikolle.

Tehtävässä tulet työskentelemään osana noin 20-henkistä kaluston kunnossapitotiimiä, jossa osaltasi pidät huolen, että raitiovaunut säilyttävät moitteettoman turvallisuutensa ja toimintakykynsä. Sähköasentajana työsi pitää sisällään vaihtelevia ennakkohuolto-, huolto- ja vianhakutehtäviä, jotka tapahtuvat varikolla Hervannassa.

Nopeatempoinen työ ja monipuoliset tehtävät edellyttävät sinulta reipasta asennetta tehtävässä menestyäksesi. Odotamme sinulta myös vahvaa tiimihenkisyyttä, uteliasta asennetta tekniikkaa kohtaan sekä halua kehittää osaamistasi aktiivisesti. Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja sujuvaa suomen kielen osaamista, B-luokan ajokorttia sekä perustason tietoteknistä osaamista. Toivomme valmiutta 3-vuorotyöhön, vaikka alkuun työtä tehdään päivävuorossa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen huoltoasentajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Tehtäviin valitut henkilöt työllistyvät alkuun Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen Skoda Transtechilla myös määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Skoda Transtech Oy
Skoda Transtech Oy

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Skoda Transtech on osa tšekkiläistä Skoda Transportation Groupia, jolla on Suomen ja Tsekin lisäksi tytäryhtiöitä myös Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.