Asentaja raskaan kaluston valmistukseen, oppisopimuskoulutus

Asentaja raskaan kaluston valmistukseen, oppisopimuskoulutus

Sijainti
Rusko, Turku, Loimaa, Aura, Lieto
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.2.2023

Työllisty alan markkinajohtajalle ja hanki alan virallinen ammattitutkinto kätevästi samalla kertaa! Hae nyt VAK Akatemiaan Vahdolle ja rakenna itsellesi pitkäaikainen ura asentajana.

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia asennus- ja kokoonpanotöitä raskaan kuljetuskaluston parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. mekaanisia asennustöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, sekä monia muita raskaan kaluston asennustehtäviä.

VAK Akatemia on oppisopimuskoulutus, jossa työn ohella suoritat alan virallisen ammattitutkinnon. Koulutuskokonaisuuden kesto on noin vuoden ja sen sisältö räätälöidään sinulle osaamisesi, kiinnostuksesi ja aikaisemman kokemuksesi perusteella. Opinnot sisältävät muun muassa koneasennusta ja puusepän tutkinnon osia. Saat jo koulutuksen ajalta vähintään TES:n mukaista palkkaa.

Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä tai alaa vaihtava ammattilainen, VAK Akatemia on ainutlaatuinen mahdollisuus juuri sinulle! Me koulutamme sinusta rautaisen osaajan raskaan kaluston asentajan tehtäviin.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden hankkia alan virallisen ammattitutkinnon vakituisen työn ohella.
  • räätälöidyn ja kattavan koulutuksen raskaan kaluston asennuksen moniosaajaksi.
  • monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Olet sopiva hakija VAK Akatemiaan, mikäli sinulla on:

  • kertynyt jo hieman aiempaa kokemusta/osaamista asennus- tai kokoonpanotehtävistä esimerkiksi koulutuksen, työn tai harrastusten parista.
  • halu oppia uusia työtehtäviä sekä asenne ja motivaatio kohdallaan.
  • hyvä fyysinen kunto.
  • valmius kaksivuorotyöhön.
  • oma auto käytössä työpaikan sijainnin vuoksi.

VAK Akatemia alkaa kevään 2023 aikana. Aloitamme hakijoiden haastattelut välittömästi jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Lisätietoja antaa mielellään Baronalta Ida-Maria Yli-Nissilä p. 0504003817, arkisin klo 13-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Yli-Nissilä
Ida-Maria Yli-Nissilä
VAK Oy
VAK Oy

VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi. VAK-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Turun kupeessa, Vahdolla.

Tutustu yritykseen