Asentaja sorvaukseen, VR FleetCare Oy

Asentaja sorvaukseen, VR FleetCare Oy

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Kerava, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Etsimme asiakkaallemme, VR FleetCare Oy:lle, Helsinkiin pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asentajaa työskentelemään raidekaluston pyörien sorvaustehtäviin.

Asentajana työskentelet pääasiassa raidekaluston pyörien sorvauksen parissa. Tehtävässä olet osana varmistamassa raideliikenteen sujuvaa ja turvallista toimintaa. Sorvaustöiden lisäksi tehtäviisi kuuluu myös mm. kaluston siirtelyä ja erilaisten mittojen ja tulosten raportointia tietojärjestelmiin. Kaluston kuntoa ylläpidetään kellon ympäri, joten tehtävässä työskennellään niin päivä, ilta kuin yö aikaankin.

Toivoimme hakijalta

  • Valmiutta työskentelyyn 3-vuorossa
  • Aikaisempaa kokemusta työskentelystä metallien ja niiden työstämisen parista
  • Suomen kielen osaamista

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus koneistustehtävistä.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä, jossa sinulla on oiva mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä

Hakemus ja yhteystiedot:

Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Teollisuus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
VR FleetCare Oy
VR FleetCare Oy

VR FleetCare on raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Tarjoamme asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Baltiassa rautatiekaluston ja infrastruktuurin kunnossapito- ja modernisaatiopalveluita. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on rautatieoperaattori VR-Yhtymän tytäryhtiö.

Tutustu yritykseen