Asentajaksi ABB Oy Drives Retro-tuotantoon

Asentajaksi ABB Oy Drives Retro-tuotantoon

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Haemme yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen asentajaa työskentelemään Retro – tuotantoon. Työnkuvaasi kuuluu kitti- ja runkokokoonpanojen kasaaminen.

Edellytämme sinulta teknisen alan perustutkintoa, kuten sähköalan ammatillista koulutusta tai vastaava, joka pitää sisällään mekaniikka ja sähköalan ymmärrystä laajentavaa koulutusta.

Osaathan tunnistaa ja käyttää käsityökaluja, lukea sähkö-/mekaniikkapiirustuksia ja viihdyt tehdasolosuhteissa. Projekti sijoittuu ABB Drivesin Service-osastolle, jossa tehdään ratkaisuja, joilla asiakkaan tehtaissa voidaan uudenaikaistaa sähköjärjestelmiä tekemillämme tuotteilla.

Haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi. Koska sähkösuunnittelumme toimii Virossa, myös englannin kielitaitoa tarvitaan vähintään että ymmärtää luettua tekstiä, osaa vastata kirjallisesti kysymyksiin ja ymmärtää kuultua puhetta. Työ sopii mainiosti niin työuraansa aloittelevalle motivoituneelle henkilölle kuin kokeneemmalle ammattilaiselle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa monipuolisissa ja vaativissa kokoonpanotehtävissä. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa ja saat osaavien kollegojen tuen. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä joko päivä- tai 2-vuorossa.

Työt alkavat nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan ja kestävät alkuun syyskuun loppuun saakka. Sinulla voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Pia Packalén, sähköpostitse pia.packalen@barona.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Tehtävään valituille henkilöille teetetään huumausainetestit ja työsuhteen voimassaolo edellyttää läpäistyä testiä.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Drives
ABB Oy Drives

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.