Asiakasneuvoja Elisalle Tampereelle!

Asiakasneuvoja Elisalle Tampereelle!

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.5.2022

Löytyykö sinulta ongelmanratkaisukykyä, halua oppia erilaisia järjestelmiä ja olla ratkaisemassa asiakkaan vikatilanteita? Haluatko samalla löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Oletko valmis kehittymään kanssamme monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Elisalla? Nyt kannattaa toimia sillä paikat täytetään nopeasti!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ei työtä tehdä yksin vaan saat aina tukea esimieheltäsi ja tiimiltäsi. Meillä on työyhteisö, jossa työnteko on rentoa ja kivaa. Vilkaisehan video tästä ja näe millaista työtä Elisalla tehdään!

Millaista työ on Elisan asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme myös chatissä, sähköpostissa ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen eri kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Tarjoamme laadukasta asiakaskohtaamista, ratkaisemme asiakkaiden mahdollisia vikatilanteita ja lisäksi kartoitamme asiakkaan tilannetta myynnillisellä otteella ja tarjoamme asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Millaisia henkilöitä etsimme

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen, halukas oppimaan uutta sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyvät pitkät asiakassuhteet. Arvostamme teknistä kyvykkyyttä ratkaista asiakkaidemme mahdollisia vikatilanteita ja samalla varmistaen, että asiakkailla on parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut käytössä. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämään itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito ja arvostammekin erityisesti englannin kielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Työajat ja palkkaus

Työpisteesi tulee olemaan Tampereella, Ratinan toimistotalossa. Tarjoamme tunteja joustavasti 20-37,5h/vk ja työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi kannustepalkkioiden kautta. Työ alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa. Työsuhde tulee olemaan määräaikainen 31.8.2023 saakka, jossa jatko on myös mahdollinen.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esihenkilöiden johtamana. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, joten huolehdimme Baronalla rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Tehtävään valituille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Elisan asiakaspalvelutiimiä? Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Elisa Oyj
Elisa Oyj

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana lähes 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.