Asiakasneuvoja, Forenom, Joensuu

Asiakasneuvoja, Forenom, Joensuu

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Etsitkö haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta? Hallitsetko suomen lisäksi englannin kielen? Haemme ratkaisukeskeisiä ja tavoitteellisia asiakaspalvelijoita Joensuun palvelukeskukseen työskentelemään majoitusalan asiakkaamme myynnilliseen asiakaspalveluun. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimistämme puuttuva palanen!

PÄHKINÄNKUORESSA:

 • Työtehtävä: Asiakasneuvoja
 • Aloitus: 12.6.2023
 • Työsuhde: Vakituinen, kokoaikainen 37,5h/vko. Myös osa-aikatyö mahdollista.
 • Sijainti: Joensuu
 • Palkkaus: Kuukausipalkka 1870,88€, lisäksi kielilisä 0,56€/h sekä kannustava palkkiomalli.
 • Haku päättyy: 31.5.
 • Lisätietojen antaja: Mika Laakkonen, +358449528861, mika.laakkonen@barona.fi

Asiakaspalvelutiimissä olet tärkeä osa majoitusalan asiakkaamme asiakaspalvelua. Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme erilaisiin majoitusratkaisuihin liittyviin yhteydenottoihin. Asiakaspalvelijana ratkaiset heidän ongelmansa, kartoitat lisäpalveluiden tarpeen sekä tarjoat ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen. Tiimimme tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monikanavaisesti niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat/WhatsApp-palveluiden kautta. Asiakkaita palvelemme suomen ja englannin kielellä. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli osaat norjan tai tanskan kieltä.

Etsimme sinua, joka:

 • Olet ahkera, sosiaalinen ja sinulla on dynaaminen työote
 • Arvostat yhdessä tekemisen voimaa sekä haluat antaa parhaasi
 • Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua
 • Omaat erinomaisen tilannetajun ja reagointikyvyn erilaisiin asiakastilanteisiin
 • Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi

Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan arvostamme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Tarjoamme sinulle: vakituisen ja kokoaikaisen (37,5 h/viikko) työsuhteen, mutta mahdollista on myös työskennellä osa-aikaisesti (vähintään 20 h/viikko). Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 8–24 välille. Voit myös vaikuttaa omiin työvuoroihisi työvuorojärjestelmän kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian mutta viimeistään 12.6.2023.

Palkkaus: Työstä maksamme Asiakaspalvelu -ja telemarkkinointialan työehtosopimuksen mukaista kiinteää tunti- tai kuukausipalkkaa, työsopimuksesi mukaan. Kiinteä kuukausipalkka on 1870€. Lisäksi maksamme mahdollista kielilisää 0,56€/h. Käytössämme on myös kannustava palkkiomalli; voit siis itse vaikuttaa palkkaasi omalla panoksellasi!

Asiakaspalvelutiimimme on laajentunut myös Fuengirolan palvelukeskukseemme. Fuengirolan tiimi on kansainvälinen ja tiimin yhteinen kieli on englanti. Fuengirolan ja Joensuun tiimien välinen yhteydenpito ja keskustelut käydään englanniksi, joten pääset myös omalta osaltasi osaksi tätä kansainvälistä tiimiä.

Luomme erinomaisia asiakaskohtaamisia – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelukeskuksemme tehtävänä on vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä helpottaa heidän loppuasiakkaidensa elämää. Tässä onnistumme tuottamalla erinomaisia asiakaskohtaamisia kustannustehokkaasti päivittäin. Päästäksemme tavoitteisiimme, haluamme tarjota myös henkilöstöllemme yksilöä kunnioittavan ja mukavan työyhteisön.

Barona-yhteisö odottaa sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu! Joensuun Palvelukeskuksessa työskentelemme eri toimialojen monikanavaisissa asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä yli 100 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Mika Laakkonen. Mikan tavoitat numerosta 044 952 8861 tai sähköpostitse mika.laakkonen@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa