Asiakasneuvoja, KESÄTYÖ,  Joensuu

Asiakasneuvoja, KESÄTYÖ, Joensuu

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Koska kesä on lyhyt, vietä se meidän kanssamme! Tahdotko kehittää asiakaspalvelutaitojasi, työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja viettää tulevan kesän huippujengissä Joensuun Tiedepuiston toimistolla? Hienoa, tule meille töihin Joensuun palvelukeskukseen 150 baronalaisen joukkoon!

Tässä tehtävässä pääset asiakaspalvelualan ytimeen kartuttamaan arvokasta työkokemusta erilaisista myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä eri kanavissa – puhelimitse ja sähköpostitse. Työllistyt joko operaattorialan, pankkialan tai jonkin asiakaspalvelualan asiakkuuteen. Työssäsi autat asiakkaita esimerkiksi puhelinliittymiin, nettipalveluihin tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Pääasiassa asiakkaita palvellaan suomen kielellä, mutta saatat päästä myös hyödyntämään muuta kielitaitoasi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta
  • Sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu
  • Koet myynnillisen asiakaspalvelun omaksesi ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot
  • Olet varustettu tekevällä asenteella ja sinulla on järjestelmäosaamista

Työllistyessäsi meille, tarjoamme sinulle:

  • Vakaan ja luotettavan ja varmasti Joensuun kliffoimman työnantajan
  • Kattavan perehdytyksen ja monipuoliset työtehtävät
  • Välittävän, rempseän ja asiantuntevan tiimin tuen – töitä tehdään tosissaan muttei totisesti
  • Mahdollisuuden urakehitykseen
  • Mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kesän jälkeen

Työajat ja palkkaus

Työtä on tarjolla sekä osa- että kokoaikaisesti ja työtunteja on luvassa 30–37,5 h/viikko. Työt alkavat koulutuksella sopimuksen mukaan, joko jo huhtikuun puolessa välissä tai toukokuun aikana. Työsuhde kestää syyskuun loppuun saakka ja työt voivat jatkua mahdollisesti myös kesän jälkeenkin. Tiimimme työskentelevät pääasiallisesti arkisin klo 8–18 välillä. Palkkauksessa noudatamme työehtosopimusta ja kuukausipalkan (1800-1900€) lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuuteen ja myynteihin perustuen. Keskimäärin kesätyöntekijämme tienaavat 2200€/kk.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Mikäli kuitenkin jokin asia jäi mietityttämään, niin olethan rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aina arkisin klo 13–15 välillä Vilma Vartiainen puhelimitse numerosta 050 599 5592.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Customer Care Oy

Joensuun Barona-yhteisö odottaa sinua! Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu! Joensuun Palvelukeskuksessa työskentelemme eri toimialojen monikanavaisissa asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä 150 ammattilaisen voimin.