Asiakasneuvoja, KESÄTYÖ,  Kuusamo

Asiakasneuvoja, KESÄTYÖ, Kuusamo

Sijainti
Kuusamo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
2.4.2023

Tahdotko kehittää asiakaspalvelutaitojasi, olla iloksi ja avuksi ihmisille ja työskennellä huippujengissä tulevan kesän ajan? Hienoa, tule meille töihin Baronan Kuusamon palvelukeskukseen!

Tässä tehtävässä pääset asiakaspalvelualan ytimeen kartuttamaan arvokasta työkokemusta erilaisista myynnillisistä asiakaspalvelutehtävistä eri kanavissa – puhelimitse ja sähköpostitse. Työllistyt joko operaattorialan tai energia-alan asiakkuuteen. Työssäsi autat asiakkaita esimerkiksi puhelinliittymiin, nettipalveluihin tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Pääasiassa asiakkaita palvellaan suomen kielellä, mutta saatat päästä myös hyödyntämään muuta kielitaitoasi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta
  • Sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu
  • Koet myynnillisen asiakaspalvelun omaksesi ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot
  • Olet varustettu tekevällä asenteella ja sinulla on järjestelmäosaamista

Työllistyessäsi meille, tarjoamme sinulle:

  • Vakaan ja luotettavan ja varmasti Kuusamon kliffoimman työnantajan
  • Kattavan perehdytyksen ja monipuoliset työtehtävät
  • Välittävän, rempseän ja asiantuntevan tiimin tuen – töitä tehdään tosissaan muttei totisesti
  • Mahdollisuuden urakehitykseen
  • Mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kesän jälkeen

Työajat ja palkkaus

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työtunteja on luvassa 37,5 h/viikko. Työt alkavat koulutuksella sopimuksen mukaan, joko jo huhtikuun puolessa välissä tai toukokuun aikana. Työsuhde kestää syyskuun loppuun saakka ja työt voivat jatkua mahdollisesti myös kesän jälkeenkin. Tiimimme työskentelevät pääasiallisesti arkisin klo 8–18 välillä. Palkkauksessa noudatamme työehtosopimusta ja kuukausipalkan (1800-1900€) lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuuteen ja myynteihin perustuen. Keskimäärin kesätyöntekijämme tienaavat 2200€/kk.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Mikäli kuitenkin jokin asia jäi mietityttämään, niin olethan rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aina arkisin klo 13–15 välillä Vilma Vartiainen puhelimitse numerosta 050 599 5592.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Customer Care Oy

Baronan pohjoisin palvelukeskus sijaitsee luonnonkauniin Kuusamon keskustassa. Paikalle pääset vaikkapa hiihtämällä, sillä toimiston vieressä kulkee kattava latuverkosto. Viihtyvyyttä lisäävät modernit toimistotilat sekä laadukkaat työvälineet. Työn vastapainosta vastaa työntekijöistä koostuva BaroVire-virkistyskomitea. Toimintaa on laidasta laitaan ja saatatkin löytää itsesi esimerkiksi melontavaellukselta, katsomasta jääkiekkoa tai paintballia pelaamasta! Baronan arvot vastuullisuus, rohkeus, vapaus ja yhdessä tekeminen ovat vahvasti läsnä Kuusamon palvelukeskuksessa. Vastuu kannetaan ylpeydellä, kukin omalla tavallaan. Yhdessä tekemisen meininki on iso osa kulttuuria, joten ei siis ihme, että Baronalla työnteko on mielekästä ja työsuhteet pitkiä.