Asiakasneuvoja KWH Freezelle

Asiakasneuvoja KWH Freezelle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
23.7.2024

Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen työntekijä sekä haluat työskennellä ketterässä ja kehittyvässä ympäristössä? Onko asiakasneuvonta lähellä sydäntäsi ja pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä?

Haemme nyt asiakkaallemme KWH Freezelle asiakasneuvojaa.

Työtä tehdään mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä pääosin arkisin päivävuorossa, mutta joustavuutta työaikojen suhteen toivotaan.

Pääasialliset työtehtävät koostuvat muun muassa:

• Asiakasneuvonta ja –palvelu palvelupisteellä ”face-to-face”, sähköpostitse sekä puhelimitse

• Tilausten käsittelystä

• Tarvittaessa tilausten luovutus sekä fyysinen kerääminen

• Puhelinvaihteesta

• Rekisterien ylläpidosta

• Arkistoinnista

Hakemamme henkilö on sosiaalinen ja reipas, joka ymmärtää, että tässä tehtävässä asiakas on työn keskiössä, joten kaikki toiminta tähtää aina asiantuntevaan, laadukkaaseen ja nopeaan palveluun. Hakemamme henkilö myös tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti ja määrätietoisesti sekä on nopea oppimaan uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä hyviä perus IT-taitoja. Aiempi kokemus asiakasneuvonta työstä on suotavaa ja myös taustaa logistiikka-alalta arvostetaan, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä.

Työsuhde on alkuun vuoden mittainen määräaikainen työsuhde. Kuitenkin jos itse viihdyt tehtävissä ja sinuun olla tyytyväisiä on sinulla mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan, jossa sinulla mahdollisuus kehittyä ja kasvaa omien vahvuuksien ja halujen mukaisesti. Jos siis tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, älä jää miettimään, vaan jätä meille hakemuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa