Asiakaspalvelija, Neste Mokko Sodankylä

Asiakaspalvelija, Neste Mokko Sodankylä

Sijainti
Sodankylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.7.2024

Haemme iloista ja motivoitunutta asiakaspalvelijaa Sodankylän Nesteelle sekä sen yhteydessä toimivaan Kotipizzaan!

Oletko iloinen asiakaspalvelija kassalle?

Työ on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään kassatyöskentelyä sekä Neste -huoltoaseman, että sen yhteydessä olevan Kotipizzan tehtäviä. Työ pääasiassa kassatyöskentelyä, mutta tarpeen vaatiessa olet valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen.

Sinun ei tarvitse olla valmis timantti vaan luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääset tehtävässä pitkälle. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta, erityisesti kiireisestä huoltsikkamaailmasta on tehtävässä suurta hyötyä. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hygieniapassia sekä anniskelupassi plussaa. Huomioithan, että sinulta tulee löytyä myös terveydentilatodistus.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun täysillä tunneilla. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt, on jatkosopimus mahdollinen. Tehtävän palkka on kaupan alan TES:sin mukainen.

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viipymättä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa