Asiakaspalvelija, Telia, Fuengirola
2 päivää sitten

Asiakaspalvelija, Telia, Fuengirola

Sijainti
Fuengirola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.9.2023

Aurinkoinen työmahdollisuus Espanjan auringon alla - tule mukaan Telian asiakaspalvelutiimiin luomaan merkityksellisiä asiakaskokemuksia!  Etsimme joukkoomme innokkaita tiimipelaajia, jotka ovat valmiita astumaan myynnin ja asiakaspalvelun maailmaan osaksi iloista työyhteisöämme. Oletko henkilö, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta ja haluaa kehittyä myynti- ja asiakaspalvelualalla? Hienoa, sillä saatat olla juuri sopiva lisä tiimiimme! Olemme Telian tiimissä ylpeitä yhteisöllisyydestämme; otamme uudet kollegat ilolla vastaan ja ketään ei jätetä yksin. Lisäksi Barona tarjoaa työntekijöilleen uusia elämyksiä järjestämällä säännöllisiä retkiä ja tapahtumia. Tutustu vapaa-ajan toimintaamme Instagramissa @baronafuengirola. Autamme myös mielellämme Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.  

Tehtäväsi meillä asiakaspalvelussa:

Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä pääosin chatin välityksellä, mutta ajoittain työtä tehdään myös puhelimitse. Palveluneuvojanamme sinä tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua pääasiassa chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille viikon jokaisena päivänä. Työhösi kuuluu mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Tehtäviisi kuuluu myös varmistaminen, että asiakkaalla on juuri hänelle oikeat Telian tuotteet ja palvelut käytössä.

Työ ei ole puhelinmyyntiä, eikä uusasiakashankinta kuulu tehtävään, vaan olet jo olemassa olevien asiakkaiden timanttinen tuki! Tavoitteenamme on tarjota maailman parasta asiakaspalvelua Telian henkilöasiakkaille. Aikaisempi myynti- tai operaattorialan kokemus ei ole välttämättömyys – meille tärkeintä on halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan työpaikan suomalaisessa yrityksessä, jolla on hyvät etenemis- ja etätyömahdollisuudet
  • Laadukkaan perehdytyksen ja koulutuksen, joka tukee sinua matkallasi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi
  • Iloisen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa ihmiset viihtyvät
  • Mahdollisuuden osallistua Barovireen järjestämiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin
  • Vakaan kuukausipalkan, sekä kannustavan palkkiomallin

Toivomme sinulta:

  • Tavoitelähtöistä asennetta ja halua saavuttaa tuloksia
  • Mahdollisuuden sitoutua Espanjassa työskentelyyn ainakin 12kk ajaksi
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja järjestelmien omaksumiskykyä
  • Positiivista ja ratkaisukeskeistä otetta asiakaspalveluun

Työajat ja palkkaus:

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00-23:00 välille. Kokoaikaisesti työskennellessäsi töitä on tarjolla 39 h/viikko ja mahdollistamme myös osittaisen etätyön perehdytyksen jälkeen. Toivomme, että voit aloittaa loka-marraskuussa, mutta ajankohta on myös neuvoteltavissa.

Keskimäärin asiakaspalvelijamme tienaavat 1500e/kuussa. Maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa, joka perustuu paikalliseen Contact Center-työehtosopimukseen. Lisäksi maksamme tiimikohtaista suoritepalkkiota asiakkuuden toimintaperiaatteeseen ja päivittäiseen suoriutumiseen perustuen, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu. Ruotsin kielen osaamisesta maksamme kielilisää, joka on n. 120 €/kk. Huomiothan, että Espanjan hintataso on yleisesti ottaen edullisempi kuin Suomessa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Jessica Stolt sähköpostitse jessica.stolt@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa