Asiakaspalvelukoordinaattoreita Semantix Finland Oy:lle

Asiakaspalvelukoordinaattoreita Semantix Finland Oy:lle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Haetko uusia haasteita asiakaspalvelutehtävien parista? Mikäli kyllä, jatka lukemista, sillä meillä voisi olla tarjota sinulle monipuolinen asiakaspalvelutehtävä!

Haemme Semantix Finland Oy:lle kahta kokoaikaista asiakaspalvelukoordinaattoria tulkkauspalvelujen asiakaspalveluun Helsinkiin, Vallilaan.

Työsuhteet ovat määräaikaisia maaliskuun 2023 loppuun saakka ja toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä tammikuun alussa. Sopimuksen jatkumiselle on myös hyvät mahdollisuudet. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus ja voit itse vaikuttaa siihen, milloin työskentelet toimistolta ja milloin kotoa käsin. Keskiviikkoisin vietetään yhteistä toimistopäivää. Työaikasi tehtävässä tulee sijoittumaan klo 7–18 välille.

Asiakaspalvelukoordinaattorina olet osa asiakaspalvelutiimiä, joka tukee asiakkaita ja tulkkeja tulkkauspalveluissa. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten vastaanottaminen, koordinointi ja aikatauluttaminen sekä asiakkaiden kysymyksiin ja asiakasreklamaatioihin vastaaminen. Semantixilla panostetaan perehdytykseen ja sinun tukenasi on koko työsuhteen ajan ammattitaitoiset työkaverisi.

Menestyksellinen työskentely tehtävässä edellyttää:

• reipasta, ystävällistä ja oma-aloitteista asiakaspalveluasennetta

• nopeutta ja tarkkuutta

• hyvää kiireen ja paineen sietokykyä

• halukkuutta oppia uutta, kykyä nähdä muutos mahdollisuutena

• tiimityötaitoja sekä toisaalta kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja

• erinomaista organisointikykyä ja kykyä hallita useita samanaikaisia tehtäviä

• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

• hyvää tietotekniikan perusosaamista ja kykyä omaksua uusia sovelluksia

Katsomme eduksi aikaisemman asiakaspalvelukokemuksen, erityisesti puhelinkeskusympäristöstä.

Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2022 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti tehtävään soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Baronan rekrytointikonsultilta Nina Mäkelältä joko puhelimitse tai sähköpostilla: 0400 760 226 & nina.makela@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Semantix Finland Oy
Semantix Finland Oy

Globalisaation ja monikulttuurisuuden ja kasvavan EU:n myötä kielipalvelujen tarve kasvaa ja laajenee. Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix Finland Oy:llä on n. 30 vuoden kokemus tulkkaus- ja käännöspalveluiden tuottamisesta ja vakaa asema alan markkinoilla. Semantixilla on yli 7 000 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, minkä ansiosta se tarjoaa kielipalveluja kaikilla maailman kielillä. Asiakkaamme ovat pääosin julkisen sektorin toimijoita.