Asiakastukihenkilö DACHSER Finland Oy:lle
3 päivää sitten

Asiakastukihenkilö DACHSER Finland Oy:lle

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Oletko rautaisella asiakaspalveluasenteella varustettu henkilö? Löytyykö sinulta myös ripaus myyntihenkisyyttä ja innokkuutta oppia uutta? Etsitkö itsellesi työpaikkaa päivävuorosta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme asiakkaallemme DACHSER Finland Oy:lle logistiikka-alan asiakastukihenkilöä.

Työtehtävät

Asiakastukihenkilönä olet yhteydessä DACHSERin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja kollegoihin Suomessa ja Euroopassa. Seuraat proaktiivisesti lähetysten tilaa, vastaat kyselyihin lähetysten sijainnista sekä toimitusajoista, luot ja muokkaat lähetyksiä järjestelmissä, järjestät erikoiskuljetuksia ja selvität epäselvien lähetysten tilannetta. Tärkeimmät työvälineesi ovat sähköposti, lähetysten seurantaan ja muokkaamiseen tarkoitetut järjestelmät sekä puhelin.

Odotamme sinulta

Tämä tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulta löytyy priorisointikykyä, oma-aloitteisuutta, aktiivinen työote, myyntihenkisyyttä ja halua palvella asiakkaita aina tilanteesta riippumatta iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Löytyyhän sinulta myös hyvät tietotekniset taidot ja hyvä englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito? Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halukkuus oppia uutta, sillä tueksi saat tiiviin ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä tietysti kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle

Tarjolla oleva työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 29.2.2024 asti ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus solmitaan aluksi Baronan kanssa, mutta myöhemmin on mahdollista rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille. Toimipaikka sijaitsee DACHSERin Keravan toimipisteellä ja työvuorot sijoittuvat klo 8-17 välille. Kyseessä on mielenkiintoinen ja vastuullinen työtehtävä globaalissa ja kasvavassa logistiikka-alan perheyrityksessä.

Kiinnostuitko?

Mikäli kyseinen työtehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme henkilöitä tehtävään jo hakuajan aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Dachser Finland Oy

Me olemme DACHSER – paremman huomisen, paremman logistiikan puolesta DACHSER yhdistää perheyrityksen eettisen kulttuurin logistiikan huippuosaamiseen. Globaalien kuljetus- ja varastointipalveluiden lisäksi tarjoamme lukuisia yksilöllisesti räätälöitävissä ja muokattavissa olevia palveluja toimitusketjun eri vaiheisiin. Kattava kuljetusverkosto sekä Euroopassa että muualla maailmassa, päivittäiset yhteydet ja täysin integroidut IT-järjestelmät tarjoavat asiakkaillemme älykkäitä logistiikkaratkaisuja. Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla. DACHSERilla työskentelee monenlaisten toimialojen ammattilaisia eri työ- ja koulutustaustoilla. Henkilöstömme arvostaa avoimuutta, keskinäisen kunnioituksen kulttuuria sekä kykyä oppia ja kehittyä työtehtävissä. Löydät lisätietoja DACHSERista osoitteesta www.dachser.fi.