Asiakkuuspäällikkö Krapiin, Tuusulaan

Asiakkuuspäällikkö Krapiin, Tuusulaan

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.6.2023

Hei sinä myynnin ja MaRa-alan ammattilainen, liity joukkoomme johtamaan Krapin myyntiosastoa.

Tässä tehtävässä myynnin esihenkilönä vastaat palveluidemme myynnistä, myynnin tavoitteiden saavuttamisesta sekä Krapin asiakkuuksista. Osallistut tuotteiden ja konseptin kehittämiseen sekä pidät huolta vieraidemme äänestä. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan yrityksen strategiaan ja sen jalkauttamisen valintoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ymmärrystä palvelumuotoilusta ja konsepteista. Ostamisen helppous on sinulle luonnollinen tavoite. Olet innovatiivinen mutta et myöskään säikähdä tiukkaa konseptointia. Kykenet yhteistyöhön läpi organisaation ja esihenkilönä olet jo kokenut. Elät tässä ajassa kiinni ja olet valmis osallistumaan myös palveluidemme digitalisointiin.

Tässä tehtävässä on tärkeää omata MaRa-alan tausta, eikä tapahtuma-alan kokemuksesta ole haittaa. Tehtävä edellyttää hyvää analysointikykyä ja kykyä tarkastella asioita sekä strategisesti että käytännön tasolla. Ymmärrys numeroista, laskennasta, katteista ja kannattavuudesta ovat sinulle myös tuttuja juttuja. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi ja olet tuloshakuinen, innostava ja positiivinen asioiden ja ihmisten johtaja.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja tavoitteellisen työn alati kehittyvässä yrityksessä. Krapi ei ole vain hotelli-ravintolayritys, myös kulttuuri ja tapahtumat eri muodoissaan on palvelupalettimme ydintä. Pääset johtamaan ammattitaitoista ja motivoitunutta myyntitiimiä, työlläsi tulee olemaan iso merkitys yrityksen menestymisessä. Yrityksen johtoryhmän jäsenenä kykenet vaikuttamaan yrityksen strategiaan ja sen jalkauttamisen valintoihin. Pääset edustamaan vieraidemme ääntä niin kehitystyössä kuin arjen prosesseissa.

Tule mukaan rakentamaan aitoa huolenpidon, makujen ja tarinoiden Krapia palaksi parasta Suomea!

P.S. Varsinaisen hakuajan päätyttyä, jätimme ilmoituksen avoimeksi ja nähtäväksi vielä sunnuntaihin 18.6. asti. Mikäli sinulla on toivomamme myynnin johtamisen ja MaRa-tausta ja osaaminen, ehdit vielä mukaan. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Baronan seniorkonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tai krista.pulkkinen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Krapihovi Oy
Krapihovi Oy

Krapihovi Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1911 Tuusulassa. Krapihovi Oy, tuttavallisemmin Krapi, sijaitsee museotie Rantatiellä ja on tullut alkujaan tunnetuksi maatilana, jota vaihtuvien sukupolvien ja kehityksen myötä lähdettiin ohjaamaan ravintola- ja hotellitoimintaan. Krapi käsittää tänä päivänä majoitusta, tarkalleen 118 hengelle, erilaisia kokous- ja juhlatiloja yhteensä 15 kpl, rantasaunoja, tapahtumatuotantoa sekä ravintolatoimintaa yhteensä neljässä ravintolassa. Krapihovi on lounas-, illallis- ja juhlaravintola ja kesäaikaan pihapiirissä on myös kesäteatteri ja terassi. Golfkentän läpi mutkittelevan tien päässä Tuusulanjärven rannalla lämpiää savusauna. Krapin Onnelan alue sijaitsee 800 metrin päässä Krapilta, Tuusulanjärven rannalla, omassa niemenkärjessä. Onnelasta löytyy lisää koulutus- ja majoitustiloja, saunoja ja kabinetteja yritysvieraiden käyttöön. Krapin arki on aito, suomalainen, huolehtiva ja yhteisöllinen.

Tutustu yritykseen