Assistentti liiketoiminnan lakiasiat ja -tuki yksikköön Fennialle

Assistentti liiketoiminnan lakiasiat ja -tuki yksikköön Fennialle

Sijainti
Helsinki, Lahti, Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Fenniassa on käynnissä sen historian suurin muutoshanke, Tulevaisuuden Fennia, jonka tavoitteena on uudistaa toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tulevaisuuden tarpeita. Etsimme nyt assistentteja henkilö- ja yritysasiakastietojen tarkistustehtävien pariin. Tehtävät ovat vuoden määräaikaisuuksia ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tehtävän kuvaus

Assistenttina olet osa Fennian liiketoiminnan lakiasiat ja tuki- yksikköä, jonka päätehtävänä on tukea liiketoimintoja monipuolisissa juridisissa kysymyksissä.

Osana Fennian muutoshanketta aloitetaan henkilö- sekä yritystietojen tarkistaminen. Työssäsi selvität yhtiön tietokannoissa olevien tietojen oikeellisuutta ja laatua, ja merkitset niitä Fennian käytössä oleviin järjestelmiin. Lisäksi tehtävääsi sisältyy yritysasiakkaiden tosiasiallisten edunsaajien selvittäminen ja tähän liittyvä asiakaspalvelu puhelimen välityksellä sekä tietojen käsittely Fennian sähköisessä portaalissa.

Hakijalta odotamme

Fennialla menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta. Olet etsimämme henkilö, kun olet tehtävään motivoitunut ja tuot positiivisella asenteellasi hyvää energiaa ryhmäämme. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja nopeaa uuden omaksumiskykyä. Työkokemukseltasi tai koulutukseltasi emme vaadi vakuutusalan osaamista, mutta katsomme eduksi lyhyetkin asiakaspalvelu- tai toimistotyön kokemukset.

Työssäsi tarvitset suomen ja englannin osaamista, sekä etsimme myös muutamaa ruotsin kielen osaajaa tiimiin mukaan!

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Työt alkavat muutaman päivän perehdytyksellä Pasilan toimistolla. Perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollisuus tehdä etänä, ja arkea sujuvoittaa myös liukuva työaika. Palkka määräytyy vakuutusalan työehtosopimuksen mukaisesti (vaatimusluokka C) sekä tarjoamme lounasedun.

Kiinnostuitko tehtävästä, hae siis nyt!

Lisätietoja rekrytoinnista antaa henkilöstökonsultti Maria Vilkanen, numerosta 050 4057832. Pyrimme löytämään sopivat henkilöt mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävässä edellytetään erityistä luotettavuutta ja tulemme tarkistamaan luottotiedot tehtävään valituilta henkilöiltä.

Tervetuloa rakentamaan Tulevaisuuden Fenniaa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Rakennamme tulevaisuutta asiakkaitamme varten. Meillä on vahvat juuret ja pitkä kokemus vakuuttamisesta. Olemme uudistuneet ja mukautuneet useita kertoja 140-vuotisen historiamme aikana. Maailma muuttuu ja me fennialaiset tahdomme muuttua sen mukana. Rakennamme tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä. Olemme olemassa, jotta sinä asiakkaana ja yhtenä Fennian omistajana voit vapaasti muotoilla elämääsi ja yritystoimintaasi. Vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin. Tulevaisuutesi. Fennia.

Tutustu yritykseen