Assistentti

Assistentti

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.7.2024

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin nopealla aikataululla assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen! Olisitko sinä heti vapaana tarttumaan uusiin haasteisiin?

Haemme energistä ja toimeen tarttuvaa ASSISTENTTIA asiakkaallemme Fingridille määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka. Fingridin pääkonttori sijaitsee Helsingin Metsälässä, missä sinun toimipisteesi tulisi myös olemaan. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä toimistolla, ja pääsisit aloittamaan tehtävässä viimeistään elokuussa.

Fingrid toteuttaa yhtä maamme tärkeintä tehtävää: pidämme sähköt päällä Suomessa. Onnistuminen työssämme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja toimivaan vuorovaikutukseen. Tätä työtä ei kukaan voi tehdä yksin.

Millaiset työtehtävät odottavat työpöydälläsi?

Assistentin tehtävässä toimit osana kahdeksan hengen osaavaa ja mukavaa assistenttitiimiä, joka tarjoaa assistenttipalveluita yhtiön asiantuntijoille ja tiimeille. Meillä jokainen päivä on erilainen ja tehtävässä menestyminen vaatii mukautumista tilanteeseen kuin tilanteeseen sekä kykyä kestää keskeneräisyyttä. Isona kokonaisuutena assistentin työtehtävääsi kuuluu onnistuneiden kokous- ja matkajärjestelyiden sekä erilaisten tilaisuuksien käytännön toteutus. Assistenttitiimi hoitaa edellisten lisäksi myös mm. kuriiripostituksia, dokumenttien hallintaa, hankintojen tekemistä sekä pitää huolta toimistoinfrasta. Tiimin yhteisenä tavoitteena on ennen kaikkea sujuvoittaa työkavereiden arkea.

Assistenttitiimi käsittelee tukipyyntöjä useissa eri kanavissa. Pääasiassa tukipyynnöt tulevat tikettijärjestelmän kautta, mutta pyyntöjä tulee myös kasvokkain toimistolla sekä sähköpostitse ja chatin välityksellä.

Millaista henkilöä etsimme?

Joukkoomme istuisi parhaiten toimeen tarttuva, palveluhenkinen ja aikaansaava henkilö, jolle useiden lankojen pitely käsissä on mieluisaa ja tuttua. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen, tarkka ja itsenäinen. Myös joustavuus ja yhteistyökyky ovat tehtävässä onnistumisen kannalta olennaisia, sillä työssä toimitaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mikäli nautit muuttuvassa työympäristössä työskentelemisestä ja kohtaat luontevasti erilaisia ihmisiä, saatat olla etsimämme tekijä.

Edellisten lisäksi arvostamme:

  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta, erityisesti kokousten ja tilaisuuksien järjestämisen parista
  • Erinomaista suomen kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti, englanti ja muut kielet katsomme eduksi
  • Monipuolisia IT-taitoja yleisimmistä toimistosovelluksista (käytössämme on O365-ympäristö)
  • CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmän tuntemus on etu

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että tärkeänä osana yhteisöllistä assistenttitiimiä, jossa tuetaan toinen toisiaan. Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi monipuolisissa hallinnon tehtävissä ja hyödyntämään jo aiemmin kertynyttä vahvaa kokemustasi vastaavista tehtävistä. Fingridillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri, jossa korostuu kannustava yhdessä tekeminen.

Fingrid työnantajana tarjoaa sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas-, työmatka- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyden. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Fingridin välille. Barona toimii rekrytointikumppanina. Tehtäväään valituksi tulleelle henkilölle tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä selvitys ulkomaan sidonnaisuuksista.

Heräsikö mielenkiintosi?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.7.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Alkutapaamiset toteutetaan Baronan toimesta, jonka jälkeen prosessi jatkuu mahdollisiin tapaamisiin asiakasyrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa People Partner Sini Jonk. Sinin tavoitat sähköpostitse osoitteesta sini.jonk@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo 9–15 välillä numerosta 050-5611662.

Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset, emmekä voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Fingrid on asiantuntijoiden yhteisö, joka ylläpitää ja turvaa Suomen sähköjärjestelmää ja vaikuttaa näin koko yhteiskunnan toimivuuteen. Viemme Suomea kohti uudenlaista, hiilineutraalia energiajärjestelmää. Työyhteisömme on avoin ja kannustava, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Lupaamme, että Fingrid on jatkossakin yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Hyvällä energialla. Yhdessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sini Jonk
Sini Jonk
Sinin tavoitat puhelimitse arkisin klo 9-15 välillä.0505611662sini.jonk@barona.fi
Fingrid Oyj
Fingrid Oyj

Fingrid on asiantuntijoiden yhteisö, joka ylläpitää ja turvaa Suomen sähköjärjestelmää ja vaikuttaa näin koko yhteiskunnan toimivuuteen. Viemme Suomea kohti uudenlaista, hiilineutraalia energiajärjestelmää. Työyhteisömme on avoin ja kannustava, ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Lupaamme, että Fingrid on jatkossakin yksi Suomen parhaista työpaikoista. Hyvällä energialla. Yhdessä.