Astiahuoltaja, Rovaniemi, Lentokenttä

Astiahuoltaja, Rovaniemi, Lentokenttä

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
4.8.2024

Talvisesongin alkaessa Rovaniemen lentokenttä täyttyy joulu- ja talviajan matkailijoista. Ravintolat ja kahvilat ovat täynnä joulumieltä ja iloisia lomalaisia. Kiinnostaako sinua työskentely kansainvälisessä lentokenttäympäristössä?

Haemme astiahuoltajaa, joka

  • hoitaa työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella
  • motivoitunut, reipas ja oppimishaluinen tekijä

Voit olla pitkän linjan suurtalouspuolen konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta.

Lentoasema on vilkas ja monipuolinen työympäristö. Ravintoloissa tarjoillaan herkullisia annoksia isompaan ja pienempään nälkään, paikan päällä valmistettuja kahvilatuotteita sekä virvokkeita. Ravintolat ovat osa kansainvälistä SSP Groupia.

  • Työsuhdemuoto: määräaikainen
  • Työsuhteen kesto: aloitus lokakuussa ja kesto maaliskuun loppuun asti.
  • Työtunteja: keskimäärin 90h/3vko.
  • Palkkaus: maran tes:n mukaan työkokemus ja osaaminen huomioiden välillä 11,38€/h-15€/h.
  • Työvuorot: sijoittuvat ma-su klo 11-18 välille.
  • Työpaikan sijainti: Rovaniemen Lentoasemalla ja kulkemiseen oma auto plussaa.
  • Asuminen: asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tarjoamme sinulle: työn huippuporukassa, joka aina auttaa ja tukee toisiaan. Ajattelemme, että ravintolatyö perustuu yhteistyöhön. Luomme kulttuuria, jossa yhteiset arvomme näkyvät arjen teoissa ja valinnoissa. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen, tasa-arvoiseen ja osallistavaan työpaikkaan, missä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja missä jokaisella on yhdenvertaiset mahdollisuudet työssä kehittymiseen.

Työssä tarvitset:

  • hygieniapassin sekä voimassaolevan terveydentilatodistuksen (ent. salmonellatodistus), mutta voit hankkia nämä myös rekrytointiprosessin edetessä.

Huomioithan, että SSP Finland on savuton työpaikka. Lentoaseman henkilökorttiprosessin takia varmistamme hakijan taustat (henkilöllisyyden, oleskeluluvan, työ- ja opiskeluhistorian sekä työtodistukset) jo hakuprosessin aikana. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään lisäksi Finavian henkilökorttiprosessin aikana turvallisuusselvitys Suojelupoliisin toimesta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään ja varmista ajoissa itsellesi ensi talven työpaikka! Haastattelut aloitetaan heti hakuaikana. Valitut henkilöt solmivat työsuhteen Baronalle.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi mm. tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
SSP/SELECT SERVICE PARTNER FINLAND OY
SSP/SELECT SERVICE PARTNER FINLAND OY

SSP Finland toimii Helsinki-Vantaan, Tampereen, Turun, Oulun ja Rovaniemen lentoasemilla, Helsingin päärautatieasemalla sekä Helsingin keskustassa, jossa operoi Starbucks kahviloita Kampin kauppakeskuksessa ja Kirjatalossa. Select Service Partner (SSP) Finland on osa kansainvälistä SSP Groupia, joka on johtava ruoka- ja juomapalveluiden operaattori matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii 37 eri maassa, pääasiassa lentoasemilla ja rautatieasemilla ja sen palveluksessa on noin 42 000 työntekijää.

Tutustu yritykseen