Astiahuoltaja  Varuskuntaravintolaan!

Astiahuoltaja Varuskuntaravintolaan!

Sijainti
Hamina
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
6.6.2022

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta Haminaan Varuskuntaravintola Rokkaan!

Etsimme hyvällä asenteella työskenteleviä ASTIAHUOLTAJIA asiakkaallemme keikkatyöhön reserviupseerikurssien ajaksi! Sinulla on mahdollisuus säännöllisten keikkavuorojen lisäksi tehdä vuoroja myös urpseerikurssien välisenä ajankohtana.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta elintarvike- ja/tai ravintola-alalla työskentelystä. Edellytämme työtehtävässä hygieniapassia! Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä! Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 06-21:00 aikavälille.

Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.