Aulapalvelutyöntekijä Hankkija Hyvinkäälle

Aulapalvelutyöntekijä Hankkija Hyvinkäälle

Sijainti
Hyvinkää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
9.4.2023

Etsimme asiakkaallemme, HANKKIJA Hyvinkäälle, AULAPALVELUHENKILÖÄ vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työhösi sisältyy monipuolisesti erilaisia aulapalveluun liittyviä tehtäviä. Toivotat vieraat tervetulleeksi, sinulla on hymy herkässä ja pidät erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Arvostamme energistä, aikaansaavaa ja oma-aloitteista otetta työhön. Työ on itsenäistä, siksi itsenäinen ja oma-alotteinen työskentelytyyli on edellytys työssä pärjäämiselle. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvan englannin kielen osaamisen.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävät pitävät sisällään mm. posteihin ja postituksiin liittyviä tehtäviä, toimistotarvikehankintoja, kokoustilojen varauksista ja tiloista huolehtiminen, kulkulätkien tilaukset sekä paljon muita hallinnollisia tehtäviä. Ilmoitat myös esimerkiksi vieraiden saapumisesta ja huolehdit, että aulaympäristö ja toimitilat ovat siistit ja viihtyisät.

Mitä odotamme sinulta?

Olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät monipuolisista työtehtävistä etkä hätkähdä myöskään rutiinitehtäviä. Arvostamme oma-aloitteista ja joustavaa otetta työhön ja pystyt palvelemaan aulan asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Eduksi luetaan aikaisemmat kokemukset erilaisista toimistotyötehtävistä sekä asiakaspalvelutaustasta. Sinulla on hallussa perus tietotekniset taidot. Haemme tehtävään sitoutunutta ja pitkäaikaista työntekijää.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän maan johtavan ja kansainvälisesti toimivan yhtiön palveluksessa osana asiantuntevaa ja mukavaa työporukkaa. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista työyhteisöä. Hankkijalla on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki.

Hankkijalla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Tehtäväsi on vakituinen osa-aikatyö ja työpisteesi sijaitsee Hyvinkään Hankkija-keskuksessa.

Solmimme työntekijän kanssa toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen 3.5.2023 lähtien Baronan kanssa. Työaika on osa-aikainen 18 h/vko ja sijoittuu maanantaille, keskiviikolle ja torstaille klo 8–14 välille. Tehtävässä noudatetaan Kaupan Tessin mukaista tuntipalkkausta.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työympäristön sekä monia mieluisia kohtaamisia monipuolisessa aulapalvelunhenkilön tehtävissä.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta jo tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Hankkija Oy, Hyvinkää
Hankkija Oy, Hyvinkää

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Hankkijalla on omaa rehuteollisuutta ja siementuotantoa. Viljakauppa on keskeinen osa Hankkijan palveluita viljelijöille. Hankkija-konserniin kuuluu myös logistiikkayritys Movere Oy. Hankkijalla työskentelee 1040 ammattilaista koko Suomen alueella. Hankkija kuuluu tanskalaiseen Danish Agro -ryhmään. Hankkija-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 822 miljoonaa euroa. Hankkijan väki tuntee asiakkaidensa tarpeet ja haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Kaikki tämä tehdään isolla sydämellä, vankalla ammattitaidolla ja ennen kaikkea maalaisjärjellä.