Autoalan osaaja myynnilliseen asiakaspalveluun, Fuengirola

Autoalan osaaja myynnilliseen asiakaspalveluun, Fuengirola

Sijainti
Fuengirola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2022

Haluaisitko yhdistää autoalan osaamisesi ja Aurinkorannikon lämmön? Oletko urasi alussa, tai haluatko kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, etsimme juuri sinua! Etsimme osaavaan joukkoomme myynnillisiä asiakaspalvelijoita Fuengirolan palvelukeskukseemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi asiakaspalvelijana

Autoalan osaajan tehtävässä vastaat alan kuluttaja- ja yritysasiakkaiden tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse sekä kontaktoit asiakkaita huoltovarausten sopimiseksi.

Ideaalihakijamme on autoalan ammattilainen, tai autoalan harrastaja. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on kuitenkin kiinnostus autojen tekniikkaa kohtaan, sekä myynnillinen työote!

Perehdytämme sinut työtehtäviin ja pääset työskentelemään tiimissä, jossa saa aina apua työkavereilta sitä tarvittaessa. Toiveissamme on, että olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä ja sinulla on yleisimmät Office ohjelmat hallussa. Henkilönä olet alasta innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä pitkäjänteinen. Päätyökielemme on suomi, mutta otamme ajoittain vastaan myös ruotsin- ja englanninkielisiä asiakaskontakteja, joten kielitaito ruotsin ja englannin kielen osalta lasketaan eduksi.

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8–17 välille. Maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa (1224€ + mahdollinen kielilisä), joka perustuu paikalliseen Contact center-työehtosopimukseen. Lisäksi maksamme tiimikohtaista suoritepalkkiota asiakkuuden toimintaperiaatteeseen ja päivittäiseen suoriutumiseen perustuen, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu. Keskimäärin asiakaspalvelijamme tienaavat 1600€/kuussa.

Barona Fuengirolassa

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back-office-tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä erityisesti hyvästä yhteishengestä.

Parasta työntekijöidemme mielestä meillä työskentelyssä on yhteisöllinen ilmapiiri ja mahtavat kollegat sekä viihtyisät työtilat. Lisäksi kehuja tulee luotettavuudesta sekä työntekijöiden työhyvinvointiin panostamisesta. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteistä virkistystoimintaa, kuten rantapilatesta, padelia, rantalentistä, kartingia, E-sports turnauksia, museovierailuja, laskettelua, vaellusretkiä jne.

Mitä vielä mietit - jätä hakemus jo tänään!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian, mutta viimeistään tammikuussa 2023.  Mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä, olethan yhteydessä veera.riekki@barona.fi tai puhelimitse +34 607 773 871 maanantaisin klo 15-16 välisenä aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa