Autolasiasentaja Carglassille Keravalle

Autolasiasentaja Carglassille Keravalle

Sijainti
Kerava, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Vantaa, Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.2.2022

Etsimme nyt Carglassille Keravan toimipisteeseen autolasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, mutta olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä persoonallisuutta. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Autolasiasentajan työ on täysipäiväinen ja vakituinen ja töitä tehdään arkena päivävuorossa. Talvella laseja vaihdatetaan vähemmän, mutta kesällä työtunnit saattavat olla hektisempiä.

Carglass® tarjoaa kattavien työsuhde-etujen ja työterveyspalvelun lisäksi aidosti välittävän organisaation tuen ja mukava työkaverit. Aloittaessasi saat laajan perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi koulutusten kautta. Kiinnitämme erityistä huolta työturvallisuuteen sekä siihen, että asentajiemme on mahdollisimman vaivatonta tehdä töitä. Työvälineemme ovat ensiluokkaiset ja edistykselliset ja ne on suunniteltu juuri Carglass®n käyttöön ympäri maailman.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ja asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta!

Tutustu Carglassiin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/carglass/

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tuulilasivarikko Oy
Tuulilasivarikko Oy

Carglass/Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää yli 30 000 henkilöä 40 maassa, ja yritys palveli vuonna 2020 yli 14 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Suomessa on tällä hetkellä 27 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 70 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa.

Tutustu yritykseen